En İyi Markalar En Uygun Fiyatlarla Her Zaman Koçtaş’ta!

En İyi Markalar En Uygun Fiyatlarla Her Zaman Koçtaş’ta!

Bu haber 14831 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

En iyi markaları en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, reklam filminde tüketicinin en baskın iç görüsü olan “biz bu işin altından nasıl kalkalım” algısını tersine çevirerek “Koçtaş varken evinle ilgili hiçbir şeyi gözünde büyütme” mesajını veriyor.

Yaşam alanları için A’dan Z’ye ilham veren çözüm önerileri, güzel fikirler ve binlerce ürün seçeneği sunan Koçtaş yeni bir reklam filmi hazırladı. Evde vakit geçirme trendinin yükselmesinden yola çıkan Koçtaş, ev yenileme noktasında tüketicinin “biz bu işin altından nasıl kalkalım” algısını tersine çevirmeyi hedefliyor ve “Koçtaş varken evinle ilgili hiçbir şeyi gözünde büyütme” mesajının altını çiziyor.

Her evi, her zevki ve en önemlisi her bütçeyi düşünen ürün çeşitliliğiyle her zaman tüketicilerinin yanında olan Koçtaş, insanların evlerini yenilemeye ve güzelleştirmeye Koçtaş ile birlikte devam edebileceklerini gösteriyor. 

Serinin ilki olan reklam filminde evli bir çiftin yatak odaları için ihtiyaçlarını ertelemeleri resmedilerek mesaj etkili ve esprili bir şekilde veriliyor. En iyi markaların en uygun fiyatlarla Koçtaş’ta olduğunun altı çizilerek, Koçtaş’la kolayca yaşam alanlarını güzelleştirebilecekleri gösteriliyor. Bundan sonra sırayla yayına girecek filmlerde de evlerin farklı odalarının farklı ihtiyaçları Koçtaş’la güzelleşecek.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER