Peyman'la Sağlıklı Nesiller!.

Peyman'la Sağlıklı Nesiller!.

Bu haber 10673 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Peyman’ın, dalından toplanarak sağlıklı ambalajlarda sunulan doğal çiğ kuruyemiş ve kuru meyve ailesi Peyman Bahçeden; okulda, evde, ara öğünlerde çocuklar için güvenilir sağlıklı atıştırmalık olarak öne çıkıyor.

Okulların açılmasıyla birlikte çocukların beslenme çantalarına hangi yiyeceklerin konulacağı sorusu yine gündeme geliyor.  Beslenme uzmanları, gelişme çağında olan çocukların beslenmesinde, katkı maddeli ve şekerli gıdalar yerine doğal meyveler ve kuruyemişlerden oluşan sağlıklı atıştırmalıkları öneriyor. En iyi topraklarda yetişen kaliteli hammaddeyi, kontrollü ve sağlıklı ortamda ambalajlayarak tüketicisine sunan Peyman’ın doğal çiğ kuruyemiş ve kuru meyve ailesi Peyman Bahçeden, çocuk beslenmesinde ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Peyman Bahçeden; çiğ badem, ceviz, fındık, iç fındık, gün kurusu, kuru üzüm, kuru erik, iç kabak çekirdeği, vişne kurusu gibi çocukların özellikle ara öğünlerde tüketebileceği sağlıklı alternatifler sunuyor. 

Beslenme uzmanları: Çocukları şekerli ve katkı maddeli gıdalar yerine sağlıklı kuruyemiş ve kuru meyveye alıştırın…

1 porsiyon badem, ceviz veya fındık, çocukların günlük E vitamini ihtiyacının üçte birini karşılamaya yetiyor. İçeriğinde protein, lif, B grubu vitaminler, kalsiyum ve diğer birçok minerali bulunduran çiğ kuruyemiş ve kuru meyveler, çocukların sağlıklı gelişimine ve büyümesine katkı sağlıyor. Özellikle okul döneminde çocukların daha fazla enerjiye ihtiyacı olduğuna ve hem bedenen hem de zihnen güçlü olmaları gerektiğine işaret eden uzmanlar, bu dönemde ara öğün atıştırmalıkları için çiğ kuruyemiş ve kuru meyve tüketmelerini öneriyor. Uzmanlar, hem enerji ihtiyacının giderilmesine hem de sağlıklı hücre gelişimi ve sağlıklı sindirime yardımcı olan kuru üzüm, gün kurusu, siyah erik, çiğ fındık, ceviz, badem gibi ürünleri sağlıklı bir beslenme çantasının vazgeçilmezleri olarak nitelendiriyor.

Peyman’dan ebeveynlere önemli tavsiyeler…

Peyman, ebeveynlerin kuruyemiş ve kuru meyveleri alırken markalı ve ambalajlı ürünleri tercih etmelerinin önemine dikkat çekiyor. En iyi topraklarda yetişen, zararlı katkı maddeler kullanılmadan üretilmiş en lezzetli hammaddeleri özel yöntemlerle toplayan Peyman, ebeveynlere kuruyemiş ve kuru meyve alırken nerede ve nasıl üretildiğini, nasıl ambalajlandığını bildikleri, arkasında marka gücü olan ambalajlı ürünleri almaya özen göstermelerini tavsiye ediyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER