Basketbolseverler İçin Taraftar Buluşması Özdilek Park İstanbul’da!

Basketbolseverler İçin Taraftar Buluşması Özdilek Park İstanbul’da!

Bu haber 7590 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Sportıve Tarafından Üretilen Yeni Sezon Formalarının da Tanıtılacağı Taraftar Buluşması 28 Eylül’de Özdilekpark İstanbul’da.

Sportive’in 2 sezondur forma ve spor giyim partneri olduğu Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2019-2020 sezonunda giyeceği maç formaları ve lisanslı ürünleri, Anadolu Efes takımının katılımıyla ÖzdilekPark İstanbul’da taraftarlara tanıtılacak.

Taraftar Buluşması’nda Anadolu Efes ürünleri indirimli olacak

Baş Antrenör Ergin Ataman ile birlikte oyuncuların yeni sezon öncesi taraftarlarıyla bir araya gelerek lisanslı Anadolu Efes ürünlerini imzalayacağı etkinlik, 28 Eylül 2019 Cumartesi günü ÖzdilekPark İstanbul’da 17.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bu sene İstanbul’da 5. yaşını kutlayan ÖzdilekPark İstanbul’un -2. (eksi 2) katında yer alan etkinlik alanına kurulacak basketbol potasında izleyiciler için gösteri atışları da yapacak olan Anadolu Efes oyuncuları yeni sezon formalarıyla birlikte taraftarlarıyla ilk kez buluşacaklar.

Taraftarlar, bu özel etkinlikte 2018 – 2019 sezonunu Basketbol Süper Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonu, Turkish Airlines EuroLeague ve Türkiye Kupası ikincisi olarak tamamlayan takımlarının lisanslı ürünlerine özel indirimlerle sahip olabilecek.

Anadolu Efes, Sportive formalarıyla EuroLeague Finali’ne çıkmıştı

Basketbol tarihinde ilk defa Anadolu Efes, bir Türk markasına ait formayla EuroLeague Final Four organizasyonunda finale çıkmıştı. Türkiye’nin yerel sermayeli en büyük spor perakendecisi olan Sportive’in Anadolu Efes Spor Kulübü için özel olarak, performans artıran “hyper fit” teknolojisiyle tasarladığı lisanslı ürünler, gösterilen yoğun ilgi sebebiyle defalarca yeniden üretilmişti.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER