İndirimli Alışveriş Hafta Sonu GLAMIDAYS Başlıyor

İndirimli Alışveriş Hafta Sonu GLAMIDAYS Başlıyor

Bu haber 25343 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

4-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek GLAMIDAYS indirim haftasında GLAMI Türkiye, Trendyol, Morhipo ve Beymen gibi yaklaşık 30 markaya özel yüzde 50’ye varan indirim sürprizi sunuyor.

Avrupa’nın en ünlü moda arama motorlarından GLAMI Türkiye, yüzde 50’ye varan indirimlerle tüketicilerin Sonbahar modasına rahat geçişi sağlayacak online alışveriş hafta sonu GLAMIDAYS’i duyurdu. Bu yıl ilk kez Türkiye’de 4-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek bu eşsiz hafta sonunda, aralarında Trendyol, Morhipo, Beymen, Koton, Saat ve Saat, SuperStep ve Altınbaş’ın da bulunduğu 30 markanın yeni sezon ürünleri indirimli fiyatlarla tüketicilerin karşısına çıkacak.

İlk kez GLAMIDAYS ile 4 gün boyunca tüketicilere özel indirim sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten GLAMI Türkiye İletişim ve Marka Müdürü Melike Huska, “Tüketicilerin uygun fiyatlar ve özel fırsatlarla yeni sezonu karşılamalarını sağlayan GLAMIDAYS, Türkiye’nin en önemli markalarını bir arada sunuyor. Ekim ayının ilk hafta sonu gerçekleşecek alışveriş günleri, yeni sezona geçişte zorlanan tüketiciler için keyifli bir fırsat olacak” dedi.

İndirim kodu ile anında uygun fiyatlar

GLAMI üzerinden alışveriş yapacağı ürünü seçen kullanıcılar, GLAMI’deki kodu ödeme sırasında kullanarak indirimli alışverişini gerçekleştirebilecek. Avrupa’da geçtiğimiz yıl gerçekleşen GLAMIDAYS kapsamında milyonlarca moda ürünü indirimli olarak 100 binden fazla kullanıcıyla buluştu.

4-7 Ekim tarihlerinde Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek özel alışveriş hafta sonu GLAMIDAYS, 30 markanın ürünlerine özel indirimler sunacak. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER