SAPRO Private Label Zirvesi Altın Sponsoru Oldu.

SAPRO Private Label Zirvesi Altın Sponsoru Oldu.

Bu haber 30760 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Islak Mendil UzmanıSAPRO, PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği'nin bu yıl beşincisini düzenlediği Private Label Zirvesi'nin Altın Sponsoru oldu.

Tüm Türkiye'den yerel/ulusal zincir market yöneticileriyle PLAT Üyelerinin bir araya geldiği, perakende sektörünün en saygın organizasyonlarından biri haline gelen Private Label Zirvesi'nin bul yıl beşincisi düzenleniyor.

BİM COO'su Sn. Galip AYKAÇ, A101 CEO'su Sn. Erhan BOSTAN, MİGROS CMO'su Sn. Cem RODOSLU, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür DEMİRTAŞ, Lidl UK Eski CEO'su Sn. Ronny Gottschlich, Lead Netwok Türkiye Başkanı Sn. Aysun ZAMAN, Nielsen Perakende Hizmetleri Direktörü İlker UNUTKAN, Eğitimci/Yazar Mümin SEKMAN, Gazeteci/Yazar Serdar KUZULOĞLU, Eğitimci/Yazar Serkan KARAİSMAİLOĞLU gibi değerli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı, sunuculuğunu Oylum TALU'nun yapacağı organizasyon, 6 Kasım 2019 Çarşamba günü Kurtköy Crowne Plaza'da gerçekleştirilecek.

Bu yıl zirveye üçüncü kez Altın Sponsor olan Sapro Temizlik Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Murat GÖNÜL,"Doğru müşteri kanalıyla doğru üreticiyi buluşturan yegâne platform olan Private Label Zirvesi'ni çok önemli bir organizasyon olarak görüyoruz. Tüm müşterilerimize aynı anda seslenebiliyoruz ve bunun bizler için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Tüm PLAT Yönetimine bu organizasyonu düzenledikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER