Dönerin Ustasından ‘Ekonomist Usta’ Lezzetler

Dönerin Ustasından ‘Ekonomist Usta’ Lezzetler

Bu haber 27402 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Geleneksel döner lezzetini, uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesi ile sunan Usta Dönerci®, et tutkunlarını sevindirecek yeni kampanyası ‘Ekonomist Usta’yı duyurdu!

Usta Dönerci®, birbirinden leziz, özenle hazırlanmış ürünleriyle et severlerin favorisi. Zengin menüsü, uygun fiyatları ve kaliteli ürünleriyle lezzet tutkunlarının kalbini çalan Usta Dönerci®, hem hesaplı hem de tadına doyulmaz lezzetler sunmaya devam ediyor.Usta Dönerci® belirli restoranlarında geçerli olacak ‘Ekonomist Usta’ kampanyasını et severlerin beğenisine sundu.

Tek fiyatta iki ayrı lezzeti sevenleriyle buluşturan Usta Dönerci®, hem mideleri hem de cepleri sevindiriyor. Lezzet tutkunları Usta Dönerci® restoranlarında Köfte Ekmek ya da UD® Eko İskender’e 10,95TL’den ulaşabilecekler. Uygun fiyatı ve kaynağı belli malzemeleriyle ‘Ekonomist Usta’ lezzetler vazgeçilmezler arasında yer alacak.

“Güvenilir Kaynaktan Lezzetli Et, Hızlı Servis, Ulaşılabilir Fiyat” mottosunu benimseyen Usta Dönerci®, müşterilerine leziz ürünler ve döner çeşitleri sunuyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER