TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği Ofisi DİMES’in destekleriyle hizmete açıldı

TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği Ofisi DİMES’in destekleriyle hizmete açıldı

Bu haber 26084 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İşletme giderleri DİMES tarafından desteklenen TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği Ofisi’nin açılış törenine Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, DİMES Grup CEO’su Ozan Diren, TEMA Vakfı Genel Müdürü Başak Yalvaç Özçağdaş, Tokat İl Temsilcisi Oğuzhan Aydın, Saha ve Gönüllülük Bölümü çalışanları ile Tokat il protokolü ve Tokat gönüllüleri katıldı.

Tören, TEMA Vakfı Tokat İl Temsilcisi Oğuzhan Aydın'ın hoş geldiniz konuşması ile başladı. Aydın, “Tokat’ta yürüttüğümüz faaliyetler kapsamında daha fazla gönüllümüzün aramıza katılmasına ve daha verimli çalışmalar yürütmemize olanak sağlayacak olan yeni TEMA Ofisimizin açılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle emek veren herkese ve bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum," dedi. 

Yeni ofisimiz başarılarımızın artmasına destek verecek

Törende konuşan TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, "TEMA Vakfı gücünü gönüllülerinden alan bir halk hareketidir ve gönlünü doğaya veren herkes için bir buluşma noktasıdır. Bugün tüm Türkiye’de 800 bini aşkın gönüllümüzün kıymetli destekleri ile başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları korumak için çalışmalar yürütüyoruz. Tokat İl Temsilciliğimiz ve gönüllü ekibimiz de hiçbir karşılık beklemeden tüm canlılara hizmet veren doğanın korunması için tıpkı tüm Türkiye’deki gönüllülerimiz gibi var güçleriyle çalışmalar gerçekleştiriyor. Ancak doğanın korunması için daha çok çalışmamız gerekiyor ve bunun için daha fazla gönüllünün desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Tokat’ta açılan yeni ofisimiz ve aramıza yeni katılacak gönüllülerimizle birlikte başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum. Ayrıca TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği Ofisi’nin açılmasında DİMES’in işletme giderlerine yönelik desteğinin de önemli bir payı bulunuyor. Bu vesileyle DİMES Grup CEO’su Ozan Diren’e, hem ofis açılışı hem de Tokat’taki Vakıf çalışmalarımızda bugüne dek emeği geçen tüm il temsilcilerimize ve gönüllülerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi. 

DİMES’in, Doğaya ve İnsana Saygı temel değeri doğrultusunda doğa ve insan arasında sürdürülebilir bir değer zinciri oluşturduğunu ifade eden DİMES Grup CEO’su Ozan Diren, “Markamızın doğum yeri Tokat başta olmak üzere, ülkemiz genelinde doğal varlıkların korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu alanda çok önemli çalışmalar gerçekleştiren TEMA Vakfı ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER