Perakende Günleri 4 Aralık'ta HaliçKongre Merkezi'nde!.

Perakende Günleri 4 Aralık'ta HaliçKongre Merkezi'nde!.

Bu haber 14127 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Aralıksız olarak 18 yıldır devam eden Perakende Günleri, bu yıl birçok yeniliğe ev sahipliği yapıyor. 

Perakende sektörü ve ilgili tüm sektörlerin güncel durumunu tartışmak, çözüm yolları üretmek, sektörün geleceğine yön vermek ve sektördeki yenilikleri paylaşmak üzere alanında uzman yabancı ve yerli konuşmacılarla sektör temsilcilerini buluşturacak Perakende Günleri 2019, yeni yeri Haliç Kongre Merkezi’nde 4 Aralık’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

Perakende Günleri 2019’daki değişikliklerden biri de bu sene eş zamanlı konferansların düzenlenecek olması. 3 bin kişilik oditoryumda tüm katılımcıları ilgilendiren, gündemi kapsayan oturumlar yer alırken 6 ayrı ‘Uzmanlık Sahnesi’nde perakendenin derinine inilecek. 

İlk günün ‘Uzmanlık Sahneleri’ Akinon E-Ticaret, Communisis Müşteri Deneyimi, Gıda Perakendesi Sahnesi olurken ikinci günün ‘Uzmanlık Sahneleri’ ise Yeme İçme- Gastronomi, Perakende Çözümleri, Girişimcilik Sahneleri olacak. 

Perakende Günleri’nin bu yılki içeriği hız, akıl ve teknoloji üzerine kuruldu. Hızla gelişen teknoloji, dijitalleşme ve sürekli farklılaşan tüketici davranışlarıyla yaşanan büyük değişim Perakende Günleri 2019’da ele alınarak perakendecilerin bu dönemde neler yapabileceği aktarılacak.  

42 oturumda 68 konuşmacıyı ağırlayacak
Perakende Günleri düzenlendiği ilk günden bu yana alanında uzman uluslararası ve yerli konuşmacıları ağırlayarak sektör temsilcilerine yeni bir bakış açısı kazandırırken, dünyadaki yenilik ve trendleri takip ederek modern bir gelecek tasarımı dizayn edebilmelerine destek oldu. Perakende Günleri 2019 bu sene kendi rekorunu kırarak 42 oturumda 68 konuşmacıyı ağırlamaya hazırlanıyor. 

Açılışını Ceza’nın yapacağı Perakende Günleri 2019’un yabancı konuşmacıları arasında sokak yemeği dünyasının Michelin yıldızlı kraliçesi Jay Fai, kariyerine Şangay Alcatel’de başlayan ve bugüne kadar Polycore Software, Sinnolabs gibi pek çok iş girişiminde bulunan Pascal Coppens, SAP Global Perakende Başkanı Achim Schneider ve müşteri davranışları uzmanı Ken Hughes bulunuyor. 

Dünyada gelişmekte olan sokak yemekleri kültürünün sembolü, bütün önemli şeflerin ilham kaynağı ve Tayland’ın ilk Michelin yıldızlı sokak yemekleri şefi Jay Fai Perakende Günleri 2019’un merakla beklenen konuşmacıları arasında yer alıyor. Jay Fai’nin Bangkok’ta bulunan efsane restoranının önündeki kuyruk hiç bitmiyor, yemek yiyebilmek için saatlerce sıra beklemek gerekiyor. Kayak gözlükleri, beresi ve kırmızı rujuyla tüm gün tava başında olan Jay Fai bütün yemekleri enerjisi hiç sönmeden tek başına pişiriyor. 1980’den beri neredeyse bir gün bile ateş başından ayrılmayan Jay Fai, Perakende Günleri’ne katılmak için İstanbul’a geliyor. İki Michelin yıldızlı Sommelier Şef Thon ile birlikte gerçekleştireceği oturumda restoranının, mütevazı bir sokak tezgâhından nasıl dünyaca ünlü bir lezzet noktasına dönüştüğünü anlatacak Jay Fai, herkesin ilham alacağı bir konuşma gerçekleştirecek. 

Perakende Günleri 2019’un bir diğer yabancı konuğu Sinolog, Yazar ve Girişimci Pascal Coppens. Coppens, ‘Çin Geliyor: Nefesinizi Tutun’ başlıklı oturumunda Çin’deki teknoloji yatırımlarını, tamamen mobile entegre olmuş yaşam tarzını ve Çin’in hiç bilinmeyen yönlerini aktarırken, ülkenin inovasyonda bir dünya lideri olma hedefinin de altını çizecek. Coppens ayrıca özel bir Soru-Cevap oturumu ile Çin ile iş yapmayı düşünenlerin sorularını yanıtlayacak ve girişimcilere tavsiyelerde bulunacak.

SAP Global Perakende Başkanı Achim Schneider ise ‘Deneyim Ekonomisi ve Akıllı İşletmeler’ başlıklı oturumunda akıllı bir işletme olmanın yollarını dünya perakendesinden örneklerle anlatırken geleceğin firmalarının veriyi hızla iç görüye dönüştüren, müşterisini daha yakından tanıyarak ona özel deneyimler sunabilen, otomasyon, inovasyon ve deneyim süreçlerini besleyen teknolojileri işine entegre eden akıllı işletmeler olacağını vurgulayacak. 

Müşteri Davranışları Uzmanı Ken Hughes, pazarlama iletişiminin değişen yüzünü ve müşterilerin beklentisinin önüne nasıl geçilebileceğini anlatırken en büyük değer olan müşterilerimizi heyecanlandırmanın, eğlendirmenin ve alışverişi bir serüvene dönüştürmenin yollarını somut örneklerle aktaracak. 

Akinon ve Opet ana sponsorluğunda düzenlenen Perakende Günleri 2019’un yerli konuşmacıları arasında ise Akinon Kurucu Ortağı Tolga Tatari, Oxford Üniversitesi CRIC Merkezi Kıdemli Üyesi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Vestel Genel Müdürü Ergün Güler, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Müzisyen Paul & Eren Dwyer, İstanbul Akvaryum Kompleksi İcra Kurulu Üyesi ve Akvaryum Genel Müdürü Dilek Çapanoğlu ile birlikte ‘Uzmanlık Sahneleri’ konuşmacıları yer alıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER