Tetra Avrasya Ambalaj Fuarı’na Damga Vurdu.

Tetra Avrasya Ambalaj Fuarı’na Damga Vurdu.

Bu haber 11956 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Fuar bu yıl 25’inci kez 23-26 Ekim tarihlerinde TÜYAP İstanbul’da düzenlendi. Aylık 1400 ton kapasite ile koli, stant, karton ve oluklu kutu imalatı ile yerli ve yabancı birçok firmaya hizmet veren Tetra, 2A salon 224A numaralı stantta yer aldı. 

Bu yıl 30’uncu yılını kutlayan Tetra A.Ş., günümüzde ofset baskılı her türlü teşhir ve ambalaj kutusu üretiminde entegre hizmet sunan sektörde öncü şirketlerden biri olarak faaliyet gösteriyor. Aylık 1400 ton kapasite ile karton kutu, laminasyonlu koli, stant, ve oluklu seperatör imalatı ile yerli ve yabancı birçok firmaya hizmet veriyor. Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden Tetra, iddiasını katıldığı fuarlarda da gösteriyor.

Bu amaçla yıllık planlamasını yapan Tetra, Avrasya Ambalaj Fuarı’na katıldı. Ambalaj sektörünün önemli markalarını ve sektör profesyonellerini bir araya getiren Avrasya Ambalaj Fuarı, bu yıl 23-26 Ekim tarihleri arasında 25’inci kez TÜYAP İstanbul’da gerçekleştirildi. Tetra, 2A salon 224A numaralı stantta yer aldı. 

İleri teknoloji hizmetleri

30 yıldır sektörde iddiasını koruyan Tetra’nın gerçekleştirdiği bütün çalışmalar, üretimler kapsamlı Ar-Ge faaliyetlerini gerekli kılıyor. Avrupa pazarı gibi üretim konusunda hassas pazarlarla çalıştıkları için Avrupa Birliği ve uluslararası standartlara uygun ürünler geliştirmeleri oldukça önem taşıyor. Dolayısıyla alanında uzman profesyonellerle, titizlikle uyguladıkları bir üretim modeli benimsenmiştir. Bugünkü başarının ardında da bu yaklaşım yatıyor. Yenilikçi paket alanlarına odaklanan Tetra, fuardan memnun ayrıldı. Fuar boyunca ürünlerini tanıtma imkânı buldu, yeni iş birlikleri için de ciddi görüşmeler yapmıştır. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER