Tavuk Dünyası Adana’daki  5. restoranını 01 Burda AVM’de açtı

Tavuk Dünyası Adana’daki 5. restoranını 01 Burda AVM’de açtı

Bu haber 13177 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere sahip lezzetlerini şimdi de 01 Burda AVM’de açılan ve şehirdeki 5. şube yatırımı da olan yeni restoranında Adanalı misafirleriyle buluşturuyor.

2014 yılında Adana’daki ilk şubesini açtıktan sonra, şehirdeki yatırım planları kapsamında her yıl şubelerine bir yenisini ekleyen Tavuk Dünyası, Adana’daki 5. restoran yatırımını ise bölgenin en yeni alışveriş ve sosyalleşme merkezi olan 01 Burda AVM’de yaptı.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu açılan Adana’da kapılarını konuklarına açan 5. şubeleriyle ilgili olarak şunları söyledi:“Adana’da ilk şubemizi bundan 5 yıl önce açmıştık. İlk restoranımızın misafirlerimizi ağırlamaya başlamasıyla birlikte her yıl buradaki şubelerimize yenilerini eklemeye devam ettik. AdanaPark AVM’ye ek olarak Turgut Özal Caddesi, Atatürk Caddesi ve Türkmenbaşı Bulvarı’nda cadde restoranları olarak hizmet veren şubelerimize, bu yılı bitirmeden bir yenisini daha ekledik. Şehirdeki yeni AVM şube yatırımımızı ise kentin en yeni  alışveriş ve sosyalleşme merkezi olarak dikkat çeken 01 Burda AVM’de yaptık. 2014 yılında Adana’daki ilk şubesini açtıktan sonra, şehirdeki yatırım planları kapsamında her yıl şubelerine bir yenisini ekleyen Tavuk Dünyası, Adana’daki 5. restoran yatırımını ise bölgenin en yeni alışveriş ve sosyalleşme merkezi olan 01 Burda AVM’de yaptı.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu açılan Adana’da kapılarını konuklarına açan 5. şubeleriyle ilgili olarak şunları söyledi:“Adana’da ilk şubemizi bundan 5 yıl önce açmıştık. İlk restoranımızın misafirlerimizi ağırlamaya başlamasıyla birlikte her yıl buradaki şubelerimize yenilerini eklemeye devam ettik. AdanaPark AVM’ye ek olarak Turgut Özal Caddesi, Atatürk Caddesi ve Türkmenbaşı Bulvarı’nda cadde restoranları olarak hizmet veren şubelerimize, bu yılı bitirmeden bir yenisini daha ekledik. Şehirdeki yeni AVM şube yatırımımızı ise kentin en yeni  alışveriş ve sosyalleşme merkezi olarak dikkat çeken 01 Burda AVM’de yaptık. 

Adana’daki şubelerimizde her yıl yaklaşık 500 bine yakın Adanalı lezzet sever misafirimizi ağırlıyoruz. 01 Burda AVM’de açılan yepyeni restoranımızla birlikte ağırladığımız konuk sayımızı daha da artırarak, daha çok Adanalı misafirimize ödüllü lezzetlerimizi sunacak olmanın heyecanı içindeyiz. Markamıza duyduğu güvenle Tavuk Dünyası ailesine katılan ve katılmak isteyen tüm yatırımcılarımıza ise ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki dönemde de Adana’ya yapacağımız yeni yatırımlarla şehirdeki lezzet noktalarımızın sayısını artırmaya devam edeceğiz.”

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER