Tüketiciler ev keyfine yöneldi…

Tüketiciler ev keyfine yöneldi…

Bu haber 31068 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Nielsen Türkiye Genel Müdürü Didem Şekerel Erdoğan Türkiye’nin Yeni Trendlerle Tanıştığı Konusunda Açıklamalarda Bulundu.

Nielsen Türkiye Genel Müdürü Didem Şekerel Erdoğan “Ev keyfine yönelik ürünlerin toplam performansına baktığımızda, hem hacim hem de ciro olarak gıda ortalamasının çok üzerinde bir büyüme görmekteyiz. Bu kategoriler arasında kahveler, hazır toz tatlılar, dondurmalar, dondurulmuş gıda, noodle, cips ve benzeri kategorileri saymak mümkün.” diye konuştu. Araştırmaya göre ev dışı aktiviteler düşerken, “evde keyif” artıyor. 10 alışverişçiden 8’i evde daha çok vakit geçiriyor.

Nielsen, bu durumun bizleri yeni trendlerle tanıştırdığını da paylaştı. Bu trendler arasında Lagom trendi, ‘her şey ne eksik ne fazla, tam kararında’ anlamını taşırken, Hygge ise evde keyif anlamına geliyor. Lagom trendinin “Sadece ihtiyacım olan ürünleri alıyorum.” başlığında somutlandığını belirten Nielsen, Hygge trendinin ise özellikle ev keyfine yönelik ürün satışlarında yansıma bulduğunu ifade etti.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER