Bizerba Türkiye 2 yaşında!

Bizerba Türkiye 2 yaşında!

Bu haber 33575 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

2017 yılında kurulan Bizerba Türkiye ofisi, 1 Nisan 2018'de faaliyete geçmişti. Bizerba Türkiye, 2 kişi ile başladığı yolculuğuna, büyüyen uzman ekibi ile hizmet ve çözümlerini artırarak devam ediyor.

Bizerba 1866 yılında Almanya Stuttgart, Balingen kasabasında kuruldu. Terazi üretimi ile başlayan 153 yıllık firma, ilerleyen zaman içerisinde dilimleme makineleri, endüstriyel tartma etiketleme sistemlerini geliştirdi. Halen 4 bin 100 çalışanı ve 120 ülkede bulunan temsilcilikleri ile global olarak hizmet veriyor.

Bugün Türkiye organizasyonu olarak yerel ve ulusal önde gelen pek çok market zincirinde, başlıca beyaz ve kırmızı et üreticilerinde çözümleri yer alıyor. Yeni seri endüstriyel dilimleme makineleri ile üreticilerin tercihi durumunda.

Sadece satış değil satış sonrası çözümleri ile de öne çıkan Bizerba, dijital servisleri ile meslektaşlarından ayrışıyor. Globalden gelen bilgi birikimi, müşteri odaklı dijital çözümler ile Türkiye pazarına artan bir ivme ile hizmet veren Bizerba Türkiye, 2’nci yaşını özel tasarlanmış pastayla kutladı.

Başarının bir ekip işi olduğunu belirten Bizerba Türkiye Genel Müdürü Erkut Uzun, amaçlarının artan rekabet ortamında müşterilerinin süreçlerini iyileştirmek ve müşterilerinin müşterilerini memnun etmek olduğunu belirtti. Uzun, “Inovasyon Bizerba’nın DNA’sında var. Yazılım ve donanım çözümlerimizle pazarımıza katkımız artarak devam edecek. Bugün PC tabanlı teraziler, terazi üzerinde müşterilerinin işlerini kolaylaştıran uygulama yazılımları, üretim tesislerinde zorlu koşullarda çalışan tartım etiketleme sistemleri ve en önemlisi farklılaşan satış sonrası hizmetleri ile öne çıkmaya devam ediyoruz. Bize değer katan tüm satış ve servis partnerlerimiz ile değerli müşterilerimize teşekkür ederiz” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER