Kırmızı Kış Festivali ANKAmall’da!

Kırmızı Kış Festivali ANKAmall’da!

Bu haber 18666 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

ECE Türkiye tarafından yönetilen Türkiye’nin en seçkin alışveriş merkezlerinden ANKAmall, Ankara’da ilk kez düzenlenen Kırmızı Kış Festivali ile 7’den 70’e başkentlilerin eğlence anlayışını değiştirdi.

Ankara’yı dünya başkentleri ile yarıştıran Kırmızı Kış Festivali, kapılarını açtığı günden bugüne Ankaralıların eğlence merkezi haline geldi. Fatih Erkoç konseri ile kapılarını açan ve tüm gün birbirinden renkli etkinliklerle misafirlerini ağılayan festivalde, hafta sonları ünlü isimlerin konserleri de Ankaralıların içini ısıtmaya devam ediyor.

Ankara’nın tek kış festivaline ev sahipliği yapan ANKAmall, bu hafta sonu da Başkentlileri Retrobüs ile buluşturdu. Ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran Retrobüs, söylediği şarkılarla dinleyenlerin içini ısıttı. 70’ler, 80’ler ve 90’ların en sevilen Yeşilçam şarkılarının hep bir ağızdan söylendiği konserde misafirler o dönemlerin şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

Festival 2 ay boyunca ziyaretçileri ağırlamaya devam edecek

ANKAmall açık alanda yer alan Ankara’nın ilk açık hava buz pisti ve kızak rampası ile kışın keyfini doyasıya yaşayan ziyaretçiler, alanda bulunan lunapark oyuncakları ile de keyifli vakit geçiriyor. Gün boyu DJ performanslarının, dans gösterilerinin ve çocuklara özel çeşitli faaliyetlerin gerçekleştiği Kırmızı Kış Festivali’nde ziyaretçiler unutulmaz bir kış yaşıyor. Köfteden hamburgere, sucuk ekmekten kestaneye kadar sokak lezzetinin yanı sıra çeşitli hediyelik eşyaların da satıldığı mini ahşap evler ziyaretçilere şölen tadında bir festival havası yaşatıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER