Helal Hannover, Kapılarını İlk Kez 6 – 8 Mart 2020’de Hannover’de Açacak.

Helal Hannover, Kapılarını İlk Kez 6 – 8 Mart 2020’de Hannover’de Açacak.

Bu haber 18969 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Deutsche Messe tarafından 6 - 8 Mart 2020 tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek Helal Hannover, İslami standartlara uygun  helal ürünler konusunda iş ve bilgi paylaşımı için yeni bir platform sunmaya hazırlanıyor. 

Helal yiyecekler, içecekler, kozmetik ürünler ve seyahat konularında da katılımcı ve ziyaretçilerine ev sahipliği yapacak fuar bünyesinde ayrıca, uluslararası bir konferans programı ve özel bir yiyecek tadım alanı da oluşturulacak. 

İslam'a uygun ürünler için hala standart bir sertifika bulunmaması, AB ülkelerinde uzun yıllardır bir belirsizliğe yol açarken, Firmaların helal sertifikası olmadan, İslam ülkelerine gıda ve kozmetik ürünleri ihraç etmesi imkânsız hale geliyor. 

Artık kuruluşların, yüksek standartlarda ve hijyen kurallarına uygun sertifikalar düzenleyebilmesi için hem masraflı, hem de uzun bir süreçten geçtikleri BAE akreditasyonunu alması gerekiyor. Hatta bu süreç iki yıla kadar uzayabiliyor.

Avusturya, Almanya, Macaristan ve Fransa'da helal sertifikası veren Islamic Information, Documentation and Certification CEO'su Günther Ahmed Rusznak, “Hiçbir sertifika veren kurum, ürünleri için müşterilerine dünya çapında tanınan bir sertifika veremiyor. IIDC'nin, HELAL HANNOVER'da bir standı olacak. Fuarın konferans programının bir parçası olarak, Rusznak, helal sertifikasının önemi ve bu sertifikayı verirken dikkat edilen çeşitli standartlar hakkında konuşacak” dedi.

Helal ürünlerin sertifikalandırılması, 6 - 8 Mart 2020 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde ilk kez düzenlenen yeni bir ticaret fuarı HELAL HANNOVER'de ele alınacak ana başlıklar arasında olacak.Helal yiyecekler, içecekler, , kozmetik ürünler ve seyahat konularında da katılımcı ve ziyaretçilerine ev sahipliği yapacak Helal Hannover aynı zamanda, yeni iş bağlantıları için global bir platform sunarken; Fuar boyunca Uluslararası bir konferans programına da ev sahipliği yapacak. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER