Kocaman’ın deniz ürünleri satışı yüzde 50 arttı.

Kocaman’ın deniz ürünleri satışı yüzde 50 arttı.

Bu haber 20365 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Genellikle restoranlarda sunulan deniz mahsullerini evde de deneyimlemek isteyenleri birbirinden lezzetli deniz ürünleriyle buluşturan Kocaman Balıkçılık, yeni yılda en çok Marmara Karides Söğüş, Torik Lakerda ve Karadeniz Somon Füme ile sofralara konuk oldu.

Satışların normal bir döneme göre yüzde 50’den fazla artış yaşandığı yılbaşı döneminde alışverişler market kanalı üzerinden gerçekleşirken, Marmara, Ege, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleri ise en çok satışın olduğu yerler oldu. Dondurulmuş ürün grupları içerisinde ise Pane Halka Kalamar ve Karides Delüks, tüketicinin ilk tercihiydi. 

5 kıtada yer alan dünyanın en önemli market zincirlerinde varlığını sürdüren Kocaman Balıkçılık, sektöründe yer alan ve gelişme aşamasında olan diğer firmalara uluslararası pazarda etkin rekabet performansıyla yol göstermektedir. Bölgesinde sağladığı geniş istihdamla binlerce aileye doğrudan katkı sağlayan Kocaman, özellikle kadın işgücü tercihinde öne çıkmaktadır. Uluslararası pazarlardaki başarısını, yurt geneline yansıtabilmek amacıyla büyük bir dönüşüm projesi yürüten Kocaman, ülkemizin lider işlenmiş su ürünleri markası olarak ulusal marketler kanalıyla tüm yurda yayılma yolunda istikrarlı adımlarla ilerlemektedir. Marine, Dondurulmuş, Canlı, Taze, Salamura, Füme, Kurutulmuş ve Konserve ürünleriyle beğeni toplayan Kocaman Balıkçılık, ITQI Üstün Lezzet Ödülü ve Great Taste Award Ödülü ile bu alandaki gücünü ortaya koymaktadır.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER