Bosch Termoteknik Türkiye’nin   Satış Genel Müdürlüğü'ne Kıvanç Arman Atandı!

Bosch Termoteknik Türkiye’nin Satış Genel Müdürlüğü'ne Kıvanç Arman Atandı!

Bu haber 28981 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bosch Termoteknik iş kolunda Türkiye, Orta Doğu & Kafkasya Genel Müdürü görevine atanan Kıvanç Arman, bu bölgelerdeki 17 ülkenin satış operasyonlarının sorumluluğunu üstlendi. Arman son olarak, Bosch Otomotiv Yedek Parça Türkiye, İran ve Orta Doğu Bölge Direktörlüğü görevini yürütüyordu. 

Kıvanç Arman, 1998 yılında Balıkesir Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra İngiltere’de, East London Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansını tamamladı. 

Arman, Bosch Türkiye’deki kariyerine 2004 yılında Proje Mühendisi olarak başladı. ‘Şasi Sistemleri’ projelerinin Türkiye sorumluluğunun ardından Arman, 2006 yılında merkezi Paris’te bulunan Robert Bosch Fransa Şasi Sistemleri iş kolunda Proje Yöneticiliği görevini üstlendi. Kıvanç Arman Fransa’daki merkezden; Malezya, Hindistan ve İran pazarları için yürütülen projelerin koordinasyonunu sağladı. 

Kıvanç Arman, Fransa’daki görevinin ardından İran’a Bosch İran İlk Donanım satış yöneticiliğine atandı. 2010 yılında Türkiye’ye dönerek Bosch Türkiye İlk Donanım Satış Direktörlüğü görevini üstlendi. Önce Bosch Türkiye ve İran Yedek Parça Direktörlüğü görevini, ardından da 2017 yılında Bosch Otomotiv Yedek Parça Türkiye, İran ve Orta Doğu Bölge Direktörlüğü görevini yürüten Arman, 1 Ocak 2020 tarihi itibarıyla da Bosch Termoteknik Türkiye’de; Türkiye, Orta Doğu ve Kafkasya bölgelerinde satışlardan sorumlu genel müdür olarak atandı. 

Evli ve iki çocuk babası olan Kıvanç Arman, ileri düzeyde İngilizce biliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER