Private Label Derneği; Kalıcı Büyüme İçin Çözüme Odaklanıyoruz.

Private Label Derneği; Kalıcı Büyüme İçin Çözüme Odaklanıyoruz.

Bu haber 18225 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Plat Derneği’ne Üye Kuruluşlar Antalya Zirvesi’nde Bir Araya Gelecek!

Özel markalı ürünler sektörünün büyüme yolculuğunda sektöre ışık tutmayı sürdüren Private Label Derneği Yönetimi’nden yapılan açıklamalar doğrultusunda şöyle denildi; “Değişimin baş döndürücü bir hızla gerçekleştiği günümüzde gelişmeleri iyi okuyan ve stratejilerine değişimi yansıtmayı başarabilenler aynı hızda ilerlemeye devam ediyor.

PLAT Derneği olarak sektörümüzün değerli üyeleri ve paydaşları ile çok önemli bir paylaşım platformuna dönüşen 5. Private Label Zirvemizin ana temasını 'Kalıcı Olmak için Çıkış Yolları' şeklinde belirlemiş, değişen Türkiye ve dünya koşullarında sürdürülebilir büyümenin yeni kurallarını ve gereklerini aramıştık.

'Her arayan aradığını bulamaz ama bulanlar arayanlardır' sözünden hareketle aramaya devam ediyor ve 6-8 Mart 2020 tarihlerinde Antalya Concorde De Lux Otel'de Private Label Çalıştayı'nı düzenliyoruz. Perakendenin en önemli bileşenlerinden biri haline gelen ve tüketicinin her geçen gün daha fazla güvenini kazanan Özel Markalı Ürünler sektörümüzün mevcut sorunları ve çözüm önerilerinin yanı sıra gelecek projeksiyonunu ortaya koymak amacıyla sektör firmalarımızı bu önemli buluşmada bir araya getirmeyi hedefliyoruz.  

Yeni ekonomide; okumak, izlemek, dinlemek, harekete geçmek şirketler için de hayati öneme sahip… Her saniye hatta her salise milyarlarca bilginin üretildiği ve paylaşıldığı dijital dünyada hızlı olmak gerektiğinin farkındayız. Fiyat odaklı bir rekabet ile sürdürülebilir büyümeyi sağlamak artık kimse için olanaklı görünmüyor. Rekabetin yeni altın kuralları: Verimlilik ve farklılaşma…

Sektörün çatı örgütü PLAT olarak sorunlarımızı ortak akıl ile çözelim, sektörün sağlıklı büyümesi için yol haritasını beraberce çizelim istiyoruz. İzgören Akademi'nin değerli eğitmenlerinden Gökhan Okçu'nun Moderatörlüğünde gerçekleşecek Çalıştayın çıktılarının sektörümüzün stratejik yol haritası olacağına inanıyoruz.” 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER