PERYÖN’den “İnsana Değer Ödülleri”

PERYÖN’den “İnsana Değer Ödülleri”

Bu haber 17758 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

EAPM - Avrupa İnsan Yönetimi Derneği tarafından tanınan ilk özel ödül olan organizasyon, 12. senesinde yine EAPM ile beraber “İnsana Değer” diyor. Kriz dönemlerinde organizasyonu çeviklikle yöneten kurumlara yönelik açılan “Zor Zamanlarda Değer Yaratmak” yeni ödül kategorisiyle PERYÖN, tüm kurumları ödül yolculuğuna katılmaya davet ediyor…

PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin bu sene 12. kez düzenleyeceği, insan kaynakları alanındaki; yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmayı, örnek teşkil eden çalışmaları sektöre kazandırmayı amaçlayan PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’nde 2020 heyecanı başladı. 

Üstelik PERYÖN İnsana Değer Ödülleri, bu yıl pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçen iş dünyasına özel bir çağrı da yapıyor. 2019’da, 32 ülkeyi temsil eden EAPM - Avrupa İnsan Yönetimi Derneği tarafından tanınan ilk özel ödül olarak global anlamda değerini daha da artıran organizasyon, pandemi nedeniyle Covid – 19 özelinde kurumların yaptığı başarılı uygulamaları da değerlendirmeye dahil ediyor. 

12. senesinde PERYÖN Avrupa İnsan Yönetimi Derneği (EAPM) ile beraber “İnsana Değer…” diyen PERYÖN, kriz dönemlerinde organizasyonlarını çeviklikle yöneten yapılara yönelik açtığı “Zor Zamanlarda Değer Yaratmak” başlıklı yeni ödül kategorisiyle kurumları kendi hikayelerini paylaşmaya davet ediyor. 

“Uzun yıllar ders çıkaracağımız bir dönemden geçiyoruz…”

Ödüllere son başvuru süresinin 27 Mayıs 2020 tarihi olduğunu hatırlatan, PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Başkanı Berna Öztınaz, “İş dünyası adına zorlu bir süreçten geçiyoruz. Pandemi döneminde yaptığımız uygulamalardan uzun yıllar ders çıkaracağımız bir süreçteyiz. Bu nedenle Covid – 19 özelinde hayata geçirilen yönetimsel hamleler daha bir değer kazandı. Başarılı uygulamalardan diğer kurumların da ilham alması amacıyla 2020’ye özel olarak “Zor Zamanlarda Değer Yaratmak” başlıklı yeni ödül kategorisini de sürecimize dahil ettik. Başvuruları açtığımız ilk andan itibaren bu kategorimize çok ciddi bir ilgi oldu” dedi. 

PERYÖN Ödülleri’nin EAPM - European Association for People Management,  Avrupa İnsan Yönetimi Derneği ile işbirliği içinde olduğunu anlatan Öztınaz, “Çatı derneğimiz EAPM tarafından tanınan ve desteklenen PERYÖN İnsana Değer Ödülleri, Büyük Ödülü; bu anlamda EAPM’nin global alanda desteklediği ilk ve tek ödül olma özelliğini taşıyor. Tüm dünya için benzer zorlukların yaşandığı bu dönemde de PERYÖN olarak global bakış açımızı koruyoruz. Bu nedenle EAPM ile beraber ‘İnsana Değer’ diyoruz. Kriz dönemlerinde organizasyonu çeviklikle yönetmek için açtığımız “Zor Zamanlarda Değer Yaratmak” kategorimizin yanı sıra İnsana Değerde Liderlik ve Değer Yaratan Uygulamalar başlıklı ana kategorilerimiz var. Değer Yaratan Uygulamalar kategorisinde ayrıca İşveren Markası Yönetimi ve Bağlılık, Gelişim ve Yetenek Yönetimi, İnsan Gücü Planlaması ve Verimlilik, İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüm, Çeşitlilik Yönetimi, Çalışan Sağlığı ve Güvenliği konularında da başarılı uygulamaları değerlendireceğiz. Tüm kurumları ödül sürecimize katılmaya, birlikte öğrenmeye ve gelişmeye davet ediyoruz” dedi. 

12. PERYÖN İnsana Değer Ödüllerine katılmak isteyen kurumlar 27 Mayıs 2020 tarihine kadar http://bit.ly/2RahbzE adresinden başvurularını yapabiliyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER