Tayvanlı Firmalar Helal Ürün Sertifikalı Ürünlerini Online Lansman İle Tanıtacak.

Tayvanlı Firmalar Helal Ürün Sertifikalı Ürünlerini Online Lansman İle Tanıtacak.

Bu haber 28303 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tüm dünyada helal ürünlere olan talebin artması ile Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) bu pazarda yerini almak için 2017 yılında Tayvan Helal Merkezi’nin kurulması ve geliştirilmesine öncü oldu. 

Müslüman tüketicilerin helal ürünlere olan taleplerinin artmasıyla helal ürün sertifikalı ürünler tüm dünyada satılmaya başlandı. Tayvan’ın önde gelen firmaları helal sertifikalı ürünlerini tanıtmak için 3 Haziran 2020 Çarşamba günü “Tayvan Helal Ürünler Online Lansmanı” gerçekleştirilecek.

Bine yakın Tayvanlı işletme, küresel Müslüman pazarına başarıyla ihraç edilen ürünleri için Helal sertifikaları aldı. Bunlar arasında Pop-Smile, Royal Family, Hwajen, Cherry Grandfather,Duke Guan, 3:15 Pm, Heysong Citron Drink, Chen En Food Product, Dongjue Enterprise Co., Yen & Brothers Enterprise Co., Ltd, Bloom Bio-Tech Corporation, Grape King Bio, Hi-Q Marine Biotech Co., Ltd, Dr. Hsieh,10 Art Bio firmaları yer alıyor.

Küresel pazarda Helal ürünlere talep arttı

Müslümanların helal ürün sertifikalı ürünleri tercih etmeye başlaması ile bu pazarda ciddi bir talep oluşmaya başladı. Büyüyen bu pazarda sertifikalı helal ürünlere olan talep her geçen gün artıyor. 2017 yılında kurulan Tayvan Helal Sanayi Merkezi ‘nin  gelişmesine destek veren Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA),  hem yerel hem de küresel pazarda helal endüstrisinin tanıtımında profesyonel olarak yer alıyor. Bu küresel pazarda yerini alan Tayvan’lı firmalar helal ürünleri ile ticareti geliştirerek denizaşırı pazar kanalları arasında köprü kurmayı amaçlıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER