BAY BREAD’ten Yeni Nesil Fırıncılıkta Yeni Dönem!

BAY BREAD’ten Yeni Nesil Fırıncılıkta Yeni Dönem!

Bu haber 30707 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Güvenli gıdanın hayatımızda daha önem kazandığı, mesafenin hayati önemde olduğu, doğal beslenmenin bağışıklık sistemlerini yüksek tuttuğunun daha iyi anlaşıldığı, hijyen ve tazeliğin vazgeçilmez olduğu yeni dönemle de BAY BREAD tüketicilerin yanında…

BAY BREAD %100 yerli sermayesi ile milli bir firma olma gururu ile tüketicisine sağlıklı olan hepsi ekşi mayalı doğal sağlıklı lezzetli ürünleri sunma yolunda ilerliyor. Türkiye’nin ve dünyanın geçtiği bu zor günlerde ülke ekonomisine istihdam sağlayarak istikrarla katkı sunan BAY BREAD,  sağlıklı doğal lezzetli ürünleriyle tüketicilerin damak tadına güveniyor.

BAY BREAD neden tercih sebebidir?

BAY BRAED tüm ürünleri (8 dakika 200 derece ısı ) değerleinde aynı ısı ve aynı zamanda sunan yepyeni teknolojiye sahip tek firma olma özelliğini taşıyor.BAY BREAD’IN tüm ürünleri ekşi mayalı olup doğal, lezzetli ve sağlıklı ürünlerden oluşmaktadır.

Ürünlerinde insan sağlına uygun olmayan yağlar kullanılmaz tereyağ ile üretilmektedir. Ürünlerinde gerekirse şeker kullanılır.  Asla kimyasal tatlandırıcı içermez. BAY BREAD dondurmaları doğal ürünlerden yapılmakta ve hahgi ürün hangi meyveleri içeriyorsa gerçek meyve bulunmaktadır.bu ürünlerde renklendirici boyalar kullanmaz ve sağlık için maliyet artışını düşünmez. Sağlıklı ortamlarda cam kavanozlarda sunulur. BAY BREAD ürünleri kendi lojistik ağı ile satar ve bu noktalara ulaştırır. 

Bunun yegâne sebebi bay braed ürünlerin tüketicilerine sağlıklı gelmesi önceliğidir, bundan ötürü  (-18) derecede soğutma sistemli lojistik ağı ve bay bread personelleriyle kapıya kadar sağlıklı, lezzetli sıcacık ürünlere ulaşılmasını hedefler. BAY BREAD milli ve yerli bir gıda kuruluşu olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Önceliklerinde sağlıklı ürünler yapan, milli ve yerli firmaları destekleyen idealist misyonu ile bu standartlarda içecekler bulunmaktadır.

BAY BREAD ürün yelpaze çeşitliği ile ve 750 çeşit ürünü sağlık ve afiyetle tüketicilerin beğenisine sunmaktadır.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER