Red Bull'dan yaza özel yeni lezzet!

Red Bull'dan yaza özel yeni lezzet!

Bu haber 27969 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

2020 yazına özel olarak üretilen Red Bull Summer Edition Peach raflardaki yerini aldı. Yazın vazgeçilmez meyvesi olan şeftali aroması içeren ürün Eylül'e kadar satışta olacak.

Red Bull, bu yaza özel olarak çok sevilen enerji içeceğinin lezzetini; mevsimin en güzel meyvelerinden şeftalinin ferahlatıcı aroması ile bir araya getirdiği yeni ürünü Red Bull Summer Edition Peach’i tüketicinin beğenisine sundu. Yazın temposuna ayak uydurmak isteyenler için iyi bir alternatif olan Red Bull Summer Edition Peach, Türkiye çapında tüm satış noktalarında ulaşmak mümkün.

Ayrıca 1 Haziran - 31 Ağustos günleri arasında redbull.com/yazikanatlandir adresini ziyaret edenler Red Bull dünyasına özel eğlenceli fırsatlardan faydalanabilecek. Ayrıca en lezzetli kokteyl tarifleri de Red Bull Türkiye Instagram hesabından paylaşılacak.

Red Bull Summer Edition Peach, misket limonu, yaban mersini, tutti frutti, hindistan cevizi, açai lezzeti ile tropikal meyve lezzetlerinin ardından; Editions ailesinin beşinci üyesi olarak yaz boyunca sıcaktan bunalanları ferahlatacak.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER