Setrow, Dijitalleşme Sürecine Girmek İsteyen Kurumların Yanında!

Setrow, Dijitalleşme Sürecine Girmek İsteyen Kurumların Yanında!

Bu haber 21266 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Entegre Dijital Pazarlama Platformu Setrow, Dijital Pazarlama'ya geçmek ve en etkili araç olmaya devam eden e-posta pazarlama hizmetine başlamak isteyen tüm yeni girişim şirketleri, orta ve küçük işletmelere özel bir paket hazırladığını duyurdu. 

Entegre Dijital Pazarlama Platformu Setrow, şirketlerin yanında olma çalışmasını daha da ileriye götürmeye devam ediyor. Tüm yeni girişim şirketleri, orta ve küçük işletmelere özel olarak hazırlanan paketle Setrow, işletmelerin büyümesine destek oluyor.

Açıkladıkları yeni paketle, orta ve küçük işletmelerin işe dönüş ve yeniden açılış süreçlerinde, start-up firmalara ve pandemiyle birlikte işlerini dijitalleştirmek isteyen birçok yeni şirkete destek olmayı hedeflediklerini söyleyen Setrow Genel Müdürü Turgut Taneli, söz konusu imkandan pandemi döneminden en çok etkilenen hazır giyim sektöründe küçük perakende girişimlerinin faydalanabileceğini öngördüğünü ifade etti. Taneli, ”Hızla, kolay bir şekilde kullanıma geçilen bu paketle dijital pazarlama dünyasına girmek isteyen tüm şirketler, 1 gün içinde üstelik aylık 50.000 e-mail gönderim ürünleriyle ilgili pazarlama çalışmalarına tüm dünyada başlayabiliyor. Üstelik bu hizmetten faydalanan şirketler istedikleri zaman paketi bir üst pakete taşıyabiliyor.” dedi.

Daha kaliteli dijital pazarlama için ihtiyaç duyulan tüm bilgileri tek bir merkez platform üzerinde toplayarak verimliliği maksimize eden Setrow’un sunduğu özel paketten yararlanmak isteyen işletmeler, taahhüt gereği olmadan kullanımdan diledikleri zaman vazgeçme hakkına sahip oluyor. Üstelik e-posta gönderim kotası dolduğunda söz konusu hizmet dondurulmuyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER