BAY BREAD Tüm Türkiye’de Büyüyecek!

BAY BREAD Tüm Türkiye’de Büyüyecek!

Bu haber 9303 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Girişimci İşadamı ve BAY BREAD’ın kurucusu Serdar Yalçınkaya yeni normalleşme sürecinde unlu mamuller sektöründe ilklere imza atan firmasıyla Türkiye’nin gurur kaynağı kuruluşlarından biri olacaklarını belirtti. 

Yeni nesil fırıncılık anlayışını Gıda sektörüne hediye eden “BAY BREAD”, yenilikçi, modern, teknolojik yapısı ve hijyen anlayışıyla sektörün öncüsü firmalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bünyesinde hiçbir katkı malzemesi bulunmayan, tamamen yerel ve doğal malzemelerden üretilen BAY BREAD ürünleri hijyen kurallarına uyulmak suretiyle dondurularak tüketici mutfaklarına sunulmaktadır. 

BAY BREAD sadece üretim, kalite standartlarına bağlı kalmayıp gıda sektöründe üreticiden tüketici aşamalarına olan süreçlerde bu zincire öncülük ve ev sahipliği görevlerini üstleniyor. Geçmişin, insan yaşamının en önemli ve değerli ürünü olan “Tahıl” fırıncılık sektöründe farklı bir yere sahip

Asırlar boyu köklü bir meslek olan fırıncılık çok saygın mesleklerden biri olarak itibar görmeye devam etmektedir. Bu düşünceden yola çıkan BAY BREAD’ ın usta mimarı Serdar Yalçınkaya girişimcilik ruhunu modern ve yeni nesil fırıncılık anlayışıyla birleştirerek markasını yaratarak kısa zamanda tüketicinin beğenilerini kazanmayı başardı.

İlk şubesini 2017 yılında açan kuruluş stratejik lokasyonlarda farklı ürünleriyle büyümeye devam ederken sektör profesyonellerini bir araya getirerek bu konsepti hayata geçirmeyi başardı. Bunun altında yatan nedenlerden biride Yalçınkaya’nın klasik fırıncılık anlayışıyla bu sektörü daha ilerilere taşımak, sadece ekmek üretimleriyle yetinmeyip modern teknolojilerle unlu mamul portföyünü yeni lezzetler olarak tüketiciye daha sağlıklı, daha hijyen, daha uzun ömürlü bu ürünlerin beğenisini kazanmaktı. BAY BREAD bu zaman tüneli içinde tarifi anlatılamayacak kadar azim, gayret, sonsuz çaba ve Arge çalışmalarının sonucunda bu zorlu tünelden başarıyla çıktı.

Uzun süreli bu çalışmalar sonucunda sektörde adeta bir devrim yarattıklarını belirten BAY BREAD’ın kurucusu Serdar Yalçınkaya projeyle ilgili yaptığı açıklamada; “Temelimizde yatan klasik fırıncılık anlayışını daha ileriye taşımak, ekmekten tatlıya ve pek çok ürüne yayılmış yelpazemizle bu lezzetlere öncülük etmeyi misyon edindik. Ümraniye’de tesis ettiğimiz fabrikamızda son teknolojik alt yapımızla gıda mevzuatına uygun ve yüksek kalite standartlarında, hijyen şartlarına uygun üretimde bulunuyoruz. Bu da bizim sektörümüzdeki rekabet gücünü ortaya koymaktadır.”

Büyüyerek Türkiye’nin önemli markalarından biri olacağız

Marmara ve Ege Bölgesi’nden sonra Akdeniz Bölgesi’nin sahil kesimlerine yayılacaklarının altını çizen Yalçınkaya; “Ürünlerimiz söz konusu bölgelerimizde yoğun ilgiyle karşılandı. Yeni nesil fırıncılık teknolojisi sayesinde tüketicilerimize bir telefon kadar yakınlık duyduk. Pişirdiğimiz ve pişirme sonrası ambalajlarla dondurulmuş ürünlerimizi kapılara kadar teslim ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Bu model tüketicilerimiz mutfaklarda ürünlerimizi fırınlarında ısıtıp sıcak ve taze olarak tüketebilme imkânına sahip oldular. Müşteri portföyümüz sadece evlere yönelik olmamakla birlikte ofis, işyerlerinde yoğun ilgiyle karşılandı. Bu oluşum BAY BREAD için son derece memnuniyet verici sonuçlarla geri dönüyor. Dolayısıyla markamızı etap etap Türkiye geneline yaygınlaştırmak amacıyla bayilik ve Franchising’ler vermenin adımlarını atıyoruz. BAY BREAD ürünlerini ülkemizin her köşesine her insanına ulaştırmak bundan sonraki hedeflerimizin başında geliyor” açıklamasında bulundu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER