Hunca Kolonyaları İle Hijyen Ve Ferahlık.

Hunca Kolonyaları İle Hijyen Ve Ferahlık.

Bu haber 33784 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kişisel bakım konusunda kozmetik sektörüne 60 yıllık tecrübesiyle öncülük eden Hunca’nın farklı aromalara sahip kolonyaları ile bu bayramda sevdiklerinizi ferahlatmaya, onlara mis kokulu ve hijyenik sürprizler yapmaya hazır.

Gün boyu serinletici bir koku arıyorsanız, limon ağaçlarının serinlik ve enerji veren etkisini gün boyu hissetmenizi sağlayacak Hunca Limon Kolonyasını tercih edebilirsiniz. Narenciye bahçelerinden dağılan mis kokularla Akdeniz’in tüm enerjisini teninizde yaşatmak isterseniz Hunca Mandalina Kolonyasını seçebilirsiniz. Şifalı ve özgün bir dokunuşa ihtiyacınız varsa hem ruhunuzu iyileştirecek hem de kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak Spice (Baharat) Kolonyasıyla rahatlayabilirsiniz. 80 derece alkole sahip Hunca Kolonyaları, göz alıcı 250 ml’lik yeni cam şişelerinde sizleri bekliyor. 

1957 yılında kurulan Türkiye’nin en köklü kozmetik firmalarından Hunca Kozmetik A.Ş, yenilikçi ruhu ve profesyonel çalışma anlayışı ile sektörde güvenilir bir yere sahiptir. Üretime ilk kez “Hunca Balsam” ile başlayan firma, kısa süre içerisinde marka olmayı ve 1978 yılında Türkiye’nin ilk yerli erkek parfümü ve Aftershave serisi olan “Madigan” ile kendine yer edinmeyi başarmıştır. 

Hunca, 1980 yılında profesyonel yönetim yapısını benimseyerek parfüm ve deodorant segmentinde lider konuma ulaşmış ve 1997 yılında Çerkezköy/Tekirdağ’da, Ortadoğu ve Balkanlar’ın en büyük kişisel bakım ürünleri fabrikasını kurmuştur. Temelinde tüketici memnuniyetini esas alan ticari anlayışı ile 1998’de ISO 9001 belgesini alan marka, aynı yıl “Carmina” markası ile renkli kozmetik alanında da faaliyet göstermeye başlamıştır. Jagler, She ve Black Magic gibi Türkiye’nin en sevilen ve tercih edilen markalarının yaratıcısı Hunca, 2011 yılında büyük bir atılım yaparak Huncalife markası ile doğrudan satış alanına yönelmiştir. Huncalife, %100 yerli sermaye ile kurulan ve “Hayatın Değişsin” mottosuyla temsilcilerine büyük fırsatlar sunan bir marka olarak saç bakımı, cilt bakımı, kişisel bakım, parfüm, deodorant, renkli kozmetik, temizlik ürünleri ve multivitamin alanlarında ürünler geliştirmeye devam etmektedir. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER