Moda perakendesinin lider şirketine tecrübeli isim!

Moda perakendesinin lider şirketine tecrübeli isim!

Bu haber 27768 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Moda perakendesinin lideri Orka Holding’in yeni Pazarlama İletişim Direktörü, sektörde yıllardır önemli başarılara imza atan tecrübeli isim Vildan Yıldırım oldu. Orka Holding’teki yeni görevine 1 Temmuz tarihinden itibaren başlayan Vildan Yıldırım, markanın yurtiçi ve yurtdışı tüm iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak. 

İstanbul doğumlu olan Vildan Yıldırım, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. Yıldırım, Sabancı Üniversitesi EDU Liderlik Geliştirme Programı’nda Süreç Yönetimi, Veriye Dayalı Karar Verme, Vuca ve Stratejileri Yönetimi ile Çağdaş Liderlik Yaklaşımları ile eğitim hayatını daha da güçlendirdi.

Kariyeri boyunca Star TV ve AnıTur’da Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, BN Etkinlik ve Organizasyon’da Kurumsal İletişim Müdürlüğü ve Proje Direktörlüğü, Kiğılı Giyim’de Kurumsal İletişim Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulunan Yıldırım, birbirinden başarılı projeler ve etkinlikler gerçekleştirdi. Vildan Yıldırım, geçen yıl “Basın Dostu 50 Kurumsal İletişim Lideri” arasında yer alarak bu başarısını taçlandırdı. 

Bundan böyle Orka Holding’in önemli pozisyonlarından Pazarlama İletişim Direktörlüğü görevi ile markanın hedeflerine ekibiyle beraber güçlü katkı sunacak olan Vildan Yıldırım, evli ve iki çocuk annesidir. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER