İKMİB İhracatın Yıldızlarında PLAT Üyesi 17 Firma 19 Ödül Birden Kazandı.

İKMİB İhracatın Yıldızlarında PLAT Üyesi 17 Firma 19 Ödül Birden Kazandı.

Bu haber 21647 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği (İKMİB), bu başarıda pay sahibi olan üyelerini 5. İKMİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde ödüllendirdi. PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği Üyesi 17 firma da Türkiye’nin ilk dijital ödül töreninde 9 farklı kategoride 19 ödül birden kazanmayı başardı.

Covid-19 nedeniyle bu yıl ilk kez dijital olarak düzenlenen 5. İKMİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde 28 kategoride toplam 140 ödül verildi. Törende PLAT üyesi 17 firma, 9 farklı kategoride 19 ödül birden kazandı. PLAT üyeleri; Renkli Kozmetikler, Kişisel Bakım Ürünleri, Koku Kimyasalları, Oda Kokuları, Islak Temizleme Mendilleri, Sabun, Deterjan ve Yıkama, Lezzet Kimyasalları ve Organik Kimyasallar ihracatı kategorilerinde en çok ihracata imza atan firmalar arasında sıralandılar.

PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda İKMİB Başkan Yardımcısı da olan M. İmer Özer, koronavirüs salgını nedeniyle olağanüstü günler yaşadığımız şu günlerde üretimlerini aralıksız sürdüren ve ihracatta hız kesmeyen üyelerine teşekkür etti ve ödül alan firmaları kutladı.

Dünyada dengelerin yeniden oluştuğu bir ticaret ortamında ihracat yapmanın da güçleştiğine dikkat çeken İmer Özer, “Ticaret savaşları, jeopolitik belirsizlikler ve küresel çapta bir durgunluktan bahsettiğimiz bir ortamda ihracatçı firmalarımız ürünlerini dünyanın dört bir yanına sunmak için olağanüstü bir çaba içerisindeydiler. Koronavirüs salgını ise tüm dengeleri geri dönülmez şekilde değiştirdi. Ancak her şeye rağmen bu zorlukların üstesinden gelmek ve yeni normalde ortaya çıkan yeni fırsatları yakalamak, ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam etmek zorundayız. Olağanüstü dönemler kendi kahramanlarını da yaratacaktır. İKMİB İhracatın Yıldızları’nda ödül alan tüm firmalar alkışı hak ediyor. 2019 yılındaki ihracatları ile 9 ayrı kategoride 19 ödül kazanan PLAT üyesi firmalarımızı canı gönülden kutluyor ve 2020 yılında da aynı başarıyı devam ettireceklerine inanıyorum. Özel markalı (Private Label) üretim de gerçekleştiren bu firmalarımız dünya standartlarındaki üretim altyapıları ile Avrupa’dan Amerika’ya, Ortadoğu’dan Uzakdoğu’ya pek çok ülkeye ihracat yapıyor. PLAT olarak sektör firmalarımızın ihracat maratonlarında yanlarında olmayı ve desteklemeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER