Seyidoğlu Ürün Gamını Genişletiyor!

Seyidoğlu Ürün Gamını Genişletiyor!

Bu haber 26984 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Helva, Reçel, Şekerleme ve Kahvaltılık Ürünlerin Önde Gelen Markası Seyidoğlu Portföyüne 50 Yeni Ürün Daha Katarak Yoluna Devam Ediyor.

“Bool” markasıyla fındık kreması üretimine başlayan Seyidoğlu Gıda ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Yeni ürünü 5 farklı ambalaj ve gramajda üretimde bulunan Seyidoğlu tüketicisinden beğeni topladı. Türk geleneksel lezzetlerinin yanı sıra modern yeni tatlar üzerinde AR-GE çalışmalarına hız verdiklerini belirten Seyidoğlu Gıda Genel Müdürü Mehmet Göksu, “Kuruluş olarak ürün çeşitliği yatırımına oldukça önem veriyoruz. Tüketicilerin talepleri doğrultusunda piyasanın koşullarını da göz önünde bulundurarak her ay yeni bir ürünle market raflarına çıkıyoruz. Yeni ürünümüze iç ve global pazarlardan yoğun talep aldık. Afrika, Ortadoğu ve Avrupa pazarlarına ilk ihracatımızı yaptık. Özellikle kalitesi bol malzemesi ve lezzetiyle rakiplerine fark atacak bir ürün ürettik” diye konuştu.

50 Yeni Ürün Daha Üretim Aşamasında!

Talepler karşısında bu ihtiyaçlara cevap verebilmek için fabrika inşaatına da hız kazandırdıklarını ifade eden Göksu, “Yeni fabrikamızda tam otomasyona geçmek ve yeni ürünlere yer açmak adına yatırımlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yeni tesisimizin devreye girmesiyle birlikte Ar-GE’si tamamlanan 50 yeni ürünün daha üretimine başlayacağız. Daha önce hiç denenmemiş harika lezzetleri modern sunumlarla tüketiciye sunmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER