Her yudumda daha serin hissedin!

Her yudumda daha serin hissedin!

Bu haber 34091 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Farklı tatların birleşiminden oluşan ikili lezzetleriyle sıra dışı maden suları üreten Avşar, yaz günlerini alternatif harmonilerle gerçek serinliğe dönüştürüyor. Avşar; tropikal adaların egzotik meyveleri mango ve ananası tek bir şişede buluştururken karpuz ve çileğin eşsiz uyumunu da bir yudumda hissetmemizi sağlıyor.

Yenilikçi ürün yelpazesiyle maden suyu sektörüne farklı bir boyut kazandıran Avşar Maden Suyu, sevilen meyveleri ikili lezzetleriyle bir araya getiriyor. Tropikal adaların nefis tatları mango ve ananas ile maden suyunu birleştiren Avşar; kırmızı renkleriyle kalpleri fetheden karpuz ve çileği de tek şişede zengin minerallerin dünyasına sokuyor. 

Sağlığı ve ferahlığı yudumla

En sevdiğimiz yaz meyvelerinden karpuz ve çileğin muhteşem tatlarını bir araya getiren Karpuz ve Çilek Aromalı Maden Suyu ile Avşar, yazın sıcak atmosferine serinletici etkisiyle büyülü bir dokunuş yapıyor. İçimiyle bizi egzotik bir adaya götüren Mango ve Ananas Aromalı Maden Suyu ise içimizi ferahlatan bileşenleriyle günün her saatinde rahatlıkla tüketilebiliyor. Gün içinde öğünlere eşlik eden bu ikili lezzetler, doğal mineralli zengin içerikleriyle vücudumuzun kaybettiği sıvı ihtiyacını karşılarken aynı zamanda meyvelerden gelen enerji ile bedenimizi gün boyu zinde tutuyor.

Mango ve Ananas, Karpuz ve Çilek ikilileri dışında Karadut ve Frenk Üzümü, Düşes Armudu ve Nektarin, Kivi ve Limon olmak üzere top lamda 5 farklı harmoniyle yeni nesil maden sularının öncüsü olan Avşar’ın tüm maden suları tekli, 6’lı ve 24’lü paketlerde satışa sunuluyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER