Kahve Dünyası Enfes Lezzetleri ile Artık Oksijenlerde.

Kahve Dünyası Enfes Lezzetleri ile Artık Oksijenlerde.

Bu haber 30058 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kahve Dünyası Dilovası Oksijen 03 mağazası, farklı damak zevklerine uygun kahvelerden taze hazırlanan sandviçlere, nefis çikolatalardan tadına doyulmaz kruvasan ve pastalara kadar çeşit çeşit ürünleriyle seyahatlerine keyif ve lezzet dolu bir mola vermek isteyenleri bekliyor. 

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, lezzet severler seyahat ederken de Kahve Dünyası’nın eşsiz tatlarına ulaşabilsin diye yeni mağazasını Oksijen 03 Dilovası’nda açtı. Kahve Dünyası, 17 Temmuz’da Kocaeli’nde açılan yeni mağazası Oksijen 03 Dilovası’nda en kaliteli malzemelerle ustalıkla ürettiği lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor. Kahve Dünyası Dilovası Oksijen 03 mağazası misafirlerine yeni normal düzende masaya servis hizmeti olmadan siparişlerini al-götür veya paket servis olarak sunuyor. İsteyen misafirler sipariş sırası veya siparişini teslim almayı beklerken sosyal mesafe kuralına göre düzenlenmiş masalarda oturabiliyor, karton bardakta ya da porselen bardakta aldığı kahvesini veya satın aldığı ürünleri masalarda tüketebiliyor.

Kahve Dünyası, mobil uygulamasının Hazır Al özelliğiyle vakit kaybetmeden yoluna devam etmek isteyen misafirlerine de pratik bir çözüm sunuyor. Kahve Dünyası mobil uygulamasının Hazır Al özelliğini kullananlar, kendi belirledikleri saatte Kahve Dünyası Dilovası Oksijen 03 mağazasına gittiklerinde, sadece sipariş kodlarını göstererek siparişlerinin hazırlanması ya da ödemesi için hiç beklemeden siparişlerini anında teslim alıp seyahatlerine devam ediyor.

Molaya enfes bir kahve yakışır

Seyahat ederken verilen molalara keyif katan kahve, Kahve Dünyası Dilovası Oksijen 03 mağazasında en lezzetli ve taptaze haliyle yudumlanıyor. Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen değerli kahve çekirdeklerini ilk günkü tazeliği ve aromasıyla koruyan Kahve Dünyası, americano’dan latteye, filtre kahveden cappuccino’ya, çeşit çeşit kahveyi alıştığınız muhteşem lezzetiyle sunuyor. Kahveye alternatif içecek arayanlar ise frozen, milkshake ve smoothie seçeneklerini tercih edebiliyor.

Farklı damak tatlarına hitap eden çeşit çeşit çikolata 

Kahve Dünyası’nın; lezzetiyle kalpleri çalan enfes çikolataları, yolunuzu gözleyen sevdiklerinize götürmeniz için harika bir hediye alternatifi oluyor. Sevdiklerine tatlı bir hediye götürmek isteyenler; Gaziantep’in meşhur boz fıstıklarının Kahve Dünyası’nın nefis sütlü ve bitter çikolatasıyla bir araya geldiği el yapımı Roche’tan enfes dolgusuyla lezzeti katlanan Lavi’ye, çikolata kaplı lokumdan her zevke uygun spesiyal çikolatalara kadar birçok alternatif arasından seçim yapabiliyor. Seyahatine devam ederken Kahve Dünyası atıştırmalıklarından kopamayanlar ise içi çıtır çıtır bisküvi, dışı çikolatalı Bonte, yoğun Antep fıstıklı ve fıstık ezmeli Gofrik, meyve ve çikolatanın buluştuğu Frutibon’un tadını çıkarıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER