Erkek modasının ikonik kodu!

Erkek modasının ikonik kodu!

Bu haber 29963 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Özel günlerin ve seçkin davetlerin yıldızı smokinler, klasik moda algısının da en zarif yorumu olarak tanımlanıyor. Kaliteli kumaş, yılların ustalığı ve kusursuz dikişlerin birbirini tamamlamasıyla ortaya çıkan bu klasik çizgi, centilmenleri en özel anların en şık erkeği haline getiriyor. 

Şehirli erkeğin unutulmaz anlarına eşlik eden smokinler, aynı zamanda güçlü şıklığa ve giyimde asalete vurgu yapıyor. Hünerli ellerin estetik anlayışı ile şekillenen ve sanattan ilham alan Giovane Gentile smokin modellerinde detaydan bütüne uzanan uyum dikkat çekiyor. Koleksiyonda son trend dokunuşların yarattığı fark ön plana çıkarken, klasik ve modern çizgilerin buluşması üstün bir cazibeye dönüşüyor. 

Kaliteyi konforla birleştiren ve lüksü ulaşılabilir kılan Giovane Gentile’nin smokin koleksiyonu, her sezon özel olarak seçilen kumaşlar ve yaratıcı çizgilerle dizayn ediliyor. Koleksiyonda yer alan ve vücut hareketlerini mükemmel şekilde izleyen smokin modellerini Cool&Dry kumaşlar kullanarak tasarladığı gömleklerle buluşturan Giovane Gentile, erkeklere özgün bir tarz yaratma imkanı sunuyor.

Giovane Gentile’nin giyimde asalet vurgusu ile göz dolduran koleksiyonu, siyah kuşak, papyon takımı, şık kol düğmeleri ve rugan ayakkabılarla tamamlanarak bu özel gündeki iddianızı bir üst skalaya taşıyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER