“Organikanyon” Haftanın Beş Günü Kanyon’da!

“Organikanyon” Haftanın Beş Günü Kanyon’da!

Bu haber 16144 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana hijyen ve sağlık koşullarının en üst düzeyde tutulduğu Organikanyon artık haftanın beş günü Kanyon etkinlik alanında!

Her salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi 12.00 – 20.00 saatleri arasında hizmet veren Organikanyon’daki tüm ürünler üretildiği bölgedeki sosyo-ekonomik koşullara olumlu katkı sağlayan ve hikayesi olan ürünler arasından seçiliyor. Organik sertifikalı ürünlerin yer aldığı Organikanyon, alışverişin yanı sıra ekolojik yaşam alternatiflerinin de deneyimlenmesine olanak sağlıyor. 

Organikanyon Datça Murat Çiftliği ürünleri ile Kanyon açık havasında misafirlerini bekliyor! 

Datça Murat Çiftliği’nin tepelerin rüzgârı, doğal yağmur suları ile büyüyen zeytin ve badem ağaçları, en saf hali ile yeşeren kekik, karabaş otu, adaçayı gibi şifalı bitkileri; rüzgâr, meltem, mehtap, denizin mis kokusuyla oluşan taptaze ürünleri, aynı doğallık ve tazelikle topraktan Organikanyon’a geliyor. 

Her bir ürünün özel olarak, el değmeden paketlendiği ve ambalajlandığı Organikanyon, misafirlerine hijyenik ve sağlık koşullarına uygun alışveriş olanağı sunuluyor!

Organik sebze-meyve dışında, zeytinyağından makarnaya, reçelden kurutulmuş meyvelere kadar birçok ürünle birlikte Datça Murat Çiftliği markalı ürünler de oldukça dikkat çekiyor. 

Türkiye’de organik ürünlere dair her türlü yeniliğin sunulduğu “ORGANİKANYON”, her salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi Kanyon’da organik seven herkesi bekliyor! 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER