Egemden’e Bir Ödül Daha!

Egemden’e Bir Ödül Daha!

Bu haber 16132 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Egemden Natürel Sızma Soğuk Sıkım, Asya bölgesinin en prestijli zeytinyağı yarışmalarından biri olan ‘Japan Olive Oil Prize - JOOP’dan gümüş ödülle döndü. Egemden, geçtiğimiz günlerde de Avrupa’nın en prestijli yarışmalarından London IOOC’de kalite kategorisinde bronz ödülün sahibi olmuştu.

Japonya’nın en prestijli yarışması JOOP’da, 15 farklı ülkeden gelen yüzlerce zeytinyağı dünyanın dört bir yanından katılan bağımsız uzmanlar tarafından değerlendirildi. Egemden Natürel Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı tüm rakipleri arasından sıyrılarak gümüş ödülün sahibi oldu.

Gurme Seri uluslararası birçok ödülün sahibi

Ege’nin bereketli topraklarında yetişen zeytinlerden üretilen zeytinyağının en yalın haliyle tüketicileriyle buluşan Egemden, dünyanın birçok yerinde kalitesini tescilliyor. Başarısını uluslararası arenalarda kazandığı ödüllerle kanıtlayan Egemden, Ümit Ünal tasarımlı Gurme Seri Cam Şişeleri ile 2019 yılında dünyanın en büyük tasarım yarışması If Design Ödülleri’nde 6.375 rakip arasından birinciliği elde etmişti. 2018 yılında ise Türkiye’nin en prestijli yarışmalarından Ambalaj Ay Yıldızları Ödülleri’nde 2 Altın Ödül’e, Avrupa’nın en prestijli yarışması olan London IOOC’da da ambalaj kategorisinde “Platinum”, inovasyon kategorisinde “Silver”, imaj kategorisinde “Gold” ve kalite kategorisinde de “Bronz” ödüllerine layık görülmüştü. 

Ayvalık ve çevresi olarak bilinen Kuzey Ege’de yetiştirilen zeytinlerden elde edilen Egemden Gurme Lezzetler Serisi, eşsiz tatlar arayan zeytinyağı severler için; Erken Hasat, Organik ve Soğuk Sıkım çeşitleri ile özenle şişelenerek raflarda yerini alıyor.

Türkiye’nin lider sıvı yağ markalarını bünyesinde bulunduran Savola Gıda’nın çatısı altında; Yudum, Sırma, Egemden, Cielo, Brillo ve Afia markaları yer alıyor. Sıvı yağ pazarındaki başarısının yanı sıra uzun yıllardır Türkiye’de zeytinyağı kategorisinin en uzman üreticilerinden biri olan Savola Gıda senelerdir üst üste ülkenin en büyük markalı zeytinyağı ihracatçısı olmanın gururunu yaşıyor. 

Türkiye sıvıyağ sektörünün lideri Yudum Gıda, üretimine ilk olarak 1975 yılında İstanbul Haliç fabrikasında başlamıştır. 1984 yılında tüm fabrikanın Ayvalık’a taşınmasıyla birlikte yeni yatırımlarla zeytinyağının yanı sıra yemeklik ayçicek ve mısır yağında da üretim hacmini artırmıştır. 2008 yılında Yudum Gıda Orta Doğu ve Körfez Bölgesi, Kuzey Afrika, İran ve Orta Asya bölgelerinde sıvıyağ, şeker, ambalaj, perakende ve emlak sektörlerinde faaliyet gösteren Savola Group’un bünyesine katılmıştır. 2017 yılında şirket ünvanı Savola Gıda San. ve Tic. A.Ş olarak değişmiştir. 2017 yılında Egemden markasının lansmanını gerçekleştirerek zeytinyağı pazarında uzman ve güçlü duruşunu pekiştirmiştir. Sıvıyağ pazarında yıllardır Yudum, Egemden ve Sırma markaları ile Türkiye’nin en çok tercih edilen sıvı yağlarını üreten Savola Gıda’nın 23.000 m2 açık alan üzerine kurulu Ayvalık’taki fabrikasının yıllık üretim kapasitesi mısır yağı ve ayçicek yağı için 150.000 ton, zeytinyağ için 20.000 ton’dur.

Savola Gıda, Türkiye’de yatırımlarına hız kesmeden devam etmiş, yüksek teknolojisiyle Nisan 2018’de yeni margarin üretim tesisini faaliyete alarak endüstriyel ve pastacılık yağları pazarına Sava ve Vala markalarıyla giriş yapmıştır. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER