Eker’den lezzet severlerin hayatını kolaylaştıran hizmet!

Eker’den lezzet severlerin hayatını kolaylaştıran hizmet!

Bu haber 28559 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Eker, yeni online alışveriş sitesi Eker Market ile yaz tatiline lezzet katan bir hizmet sunuyor. Müşteriler bu yaz ister yazlıkta, ister kampta veya karavanda olsunlar, market.eker.com’a girerek sipariş verebiliyorlar. Eker, sipariş edilen ürünleri özel soğutuculu araçlarıyla soğuk zincir kırılmadan müşterilerinin olduğu yere kadar getiriyor. 

Türkiye’yi 43 yıldır lezzet ve tazelik ile buluşturan Eker, online alışveriş sitesi Eker Market ile müşterilerine direkt ulaşarak hayatı kolaylaştıran deneyimler yaşatıyor. Yaz aylarında çok tüketilen ayran gibi ürünler, güne keyif katan tatlı çeşitleri veya dilimli kaşar peyniri gibi pratik ürünler market.eker.com’dan verilen siparişlerle lezzet severlerin ayağına kadar geliyor. Eker, sipariş edilen ürünleri dağıtım ağında bulunan yerler kapsamında ister yazlıklarında, ister bulundukları çadır ya da karavan kamplarında, özel soğutuculu araçlarıyla soğuk zincir kırılmadan müşterilerine ulaştırıyor. 

Ürünler en taze haliyle tüketicilerin kapısına geliyor 

Tüketiciler Eker Market sayesinde, sevdikleri tüm Eker lezzetlerine aynı noktadan ulaşabilmenin kolaylığını yaşıyor. Üst düzey hijyen ve sağlık koşullarında üretilen ürünler, doğrudan Eker Fabrikası’ndan soğuk zincir araçlarıyla, 4-6 derece sıcaklıkta korunarak, en taze haliyle tüketicilerin kapısına kadar geliyor. Eker’in dağıtım personeli, pandemi dönemine özel olarak, eldiven ve maske kullanarak hizmet veriyor. 

Bu yaz tatilin keyfi Eker’le çıkıyor.  

Eker, sağlıklı, güvenli ve hijyenik süt ürünleri alışverişi için tüketicileri Eker Market’e davet ediyor.  

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER