Decathlon, Türkiye’deki 38. Mağazasını İsfanbul’da açtı!

Decathlon, Türkiye’deki 38. Mağazasını İsfanbul’da açtı!

Bu haber 32609 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları hız kesmiyor. Türkiye’nin 13 şehrinde 38’e ulaşan mağaza sayısı ve e-ticaret sitesiyle tüm Türkiye’ye sporu ulaştıran ve sporu yaygınlaştırmayı hedefleyen Decathlon şimdi de İsfanbul AVM’deki yeni mağazasıyla sporseverlerle buluşuyor.

Decathlon’un dün (19 Ağustos’ta) İsfanbul AVM’de açtığı yeni mağazası, 2500m2 alanda sporseverlere 70’ten fazla spor dalında binlerce ürünü sunmanın yanı sıra, mağaza içindeki spor alanlarıyla sporseverlerin yeni sporlar keşfetmelerini ve deneyimlemelerini de sağlayacak!

Decathlon Türkiye CEO’su Mickael Cadot: “Yeni mağaza açılışlarımıza önümüzdeki dönemlerde de devam ederken, sporu daha da erişilebilir kılmak için yeni iş modellerimizle ve farklı iş birlikteliklerimizle de sizlere sporun mutluluğunu ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu sayede sporla ilgili aklınıza gelen birçok konuda sizlerin çözüm ortağı olacağız.” diyor. Cadot Decathlon’un Türkiye’de artan yerli üretimine de şu sözlerle dikkat çekiyor: “2021 yılında Decathlon Türkiye’nin giysi ithalatı ciddi oranda artmaya devam edecek. Decathlon Avrupa’nın çorap ihtiyacının %80’i Türkiye’de üretiliyor. Bu yıl sonu itibariyle bazı sırt çantalarımızın üretimi de Merzifon’da başlayacak.” Cadot Decathlon’un üretim süreçlerindeki sürdürülebilirlik çalışmaları ile ilgili ise şunları söyledi: “Decathlon olarak İklim değişikliğini 1.5°C’de tutmak için 2016-2026 yılları arasında karbon yoğunluğumuzu %40 azaltmayı taahhüt ediyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda 2019'da pamuklu ürünlerimizin %95'i organik tarım, BCI ve geri dönüşüm yoluyla elde edilen sürdürülebilir kaynaklardan üretildi. Hedefimiz 2020 sonuna kadar bu oranı %100'e çıkarmak.”

Decathlon, Türkiye’de Mayıs 2010’dan beri faaliyet gösteriyor. Doğa yürüyüşünden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola, patenden bisiklete kadar farklı spor dallarında kimisi dünyaca ödüllü ürünlere sahip olan Decathlon’un en büyük özelliği, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunması.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER