Stevie Awards’dan Inveon’a Ödül.

Stevie Awards’dan Inveon’a Ödül.

Bu haber 25417 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Perakende ve tüketici ürünleri firmalarına kurumsal dijital ticaret çözümleri sunan Inveon, iş dünyasının en saygın ödülleri arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nden Gümüş Ödül kazandı. 

  Geniş ekosistemiyle farklılaşan ve özgün iş modeliyle başta müşterileri ve çalışanları olmak üzere tüm paydaşlarına değer katan Inveon, bu yıl 15.’si düzenlenen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde “En Değerli İşveren” kategorisinde Gümüş Ödül kazanma başarısı gösterdi.

  Inveon İK ekibinin futbol kartı koleksiyonlarından esinlenerek uyguladığı proje, yeni işe başlayan kişinin çalışanlarla tanışmasını da eğlenceli hale getiriyor. Yeni gelen çalışanın Inveon çalışanlarıyla tanışması, onlara gizli bir soru kartı seçtirmesi ve sorması bekleniyor. Cevabı aldıktan sonra, o kişinin etiketini alıyor ve not defterine yapıştırıyor. Tüm süreç, yeni çalışanın bağlantı kurmasına ve ortak noktaları bulmasına yardımcı oluyor. Yeni gelen çalışan tüm kartların en az %80'ini topladıklarında Bluetooth kulaklık, kişiselleştirilmiş termos ve siyah markalı bir bez çantadan oluşan Inveon Karşılama Kiti almaya hak kazanıyor. Inveon proje ile, yeni işe başlayanların bağlılığında önemli artış sağlamayı amaçlarken, ilk iş günü stresini de azaltmayı hedefliyor.

  
 Dünya çapındaki organizasyonların başarıları ile pozitif katkılarının kamuoyuna tanıtılması amacıyla 2002’den beri gerçekleştirilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, dünya devlerinin de aralarında olduğu şirketler farklı projeleriyle yarışıyor.   

  Inveon Yönetici Ortağı Emir Alkaş; Inveon’un uluslararası arenada yakaladığı başarıya ilişkin şunları söyledi: “Inveon olarak dijital ticaret konusundaki yetkinliğimizi uluslararası arenaya taşıma hedefimizin bir parçası olarak Stevie Ödülleri’nden iki yıldır üst üste ödül almamız bizler adına gurur verici. Yakın zamanda Inveon olarak, Amerikan aylık iş dergisi Fast Company’nin her yıl düzenli olarak paylaştığı “Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri” global listesine Türkiye'den tek şirket olarak girmeyi başardık. Bu açıdan değerlendirdiğimizde, aldığımız bu ödülle de şunu kanıtlamış olduk; Inveon, çalışmak için en ideal iş yerlerinden biri… İş dünyasının Oscar’ı olarak bilinen ve başarılı projelerin ödüllendirildiği Stevie’de insan kaynakları alanında yenilikçi bir projeyle ödül almak son derece önemli. Dijitalleşen dünyada yeni nesli anlamak ve işe alım süreçlerinde farklılaşmak beraberinde motivasyonu da getiriyor. Sizlerin de bildiği gibi; Inveon olarak 2016 yılından bu yana Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın incelemeleri sonucunda resmi Ar-Ge merkezi olma hakkını kazandık. Ar-Ge merkezimiz ile birlikte, ekibimize yatırım yapmaya devam edecek, Türkiye’den global bir teknoloji şirketi çıkartabilmek ve yenilikçi uygulamaları hayata geçirmek için sektöre liderlik etmeyi sürdüreceğiz.”

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER