Enpara.com’dan masrafsız POS!

Enpara.com’dan masrafsız POS!

Bu haber 11977 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

2,2 milyon bireysel müşteriye ulaşan ve Enpara.com Şirketim markasıyla da 50 binden fazla KOBİ’ye hizmet veren Türkiye’nin ilk dijital bankası Enpara.com, masrafsız hareketlerine bir yenisini daha ekledi ve KOBİ’ler için masrafsız Enpara.com POS ürününü hayata geçirdi. 

Yurt içi tüm banka ve kredi kartları için standart tek çekim komisyon oranı uygulanan Enpara.com POS ile QNB Finansbank, Enpara.com ve HSBC kredi kartlarına taksitli satış yapma imkanı da bulunuyor.  

QNB Finansbank Enpara.com’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Türkmen, KOBİ’lerin Enpara.com POS’a tahminlerinden çok daha fazla ilgili gösterdiğini, bunun kendilerini çok mutlu ettiğini ve önümüzdeki dönemde hem bireysel müşteriler hem de KOBİ’ler için masrafsız yeni ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceklerini belirtti.

  
Ekim 2012 yılında QNB Finansbank tarafından kurulan ve tamamen dijital kanallar üzerinden hizmet veren Enpara.com müşterilerine masrafsız bankacılık hizmeti sunuyor. Ayrıca Enpara.com, Türkiye’deki ilk, dünya çapında ise başarılı dijital banka örneklerinden bir tanesi. Bu başarı daha önce, 2017 yılı sonunda dünyanın en prestijli üniversitelerinden olan Harvard Business School’da da vaka çalışması olarak ele alındı. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER