Adel Herkesi İyiliği ile Doğaya İz Bırakmaya Davet Ediyor.

Adel Herkesi İyiliği ile Doğaya İz Bırakmaya Davet Ediyor.

Bu haber 15204 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Nesillerin gelişimini destekleyen Adel Kalemcilik, 2015 yılında çocukların ve gençlerin eğitim ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla hayata geçirdiği İyilik Ağacı sosyal sorumluluk projesiyle her yıl 100 bin çocuğun hayatına dokunuyor.

Adel Kalemcilik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ankara’da başlattığı İyilik Ağacı Ormanı projesi kapsamında Türkiye'yi ağaçlandırmaya iş ortakları ve tüketicilerin destekleriyle devam ediyor. 15 Ağustos – 30 Eylül 2020 tarihleri arasında Migros’tan yapılan ve içeriğinde Adel markalı ürün bulunan her alışveriş için tüketicileri adına ecoDrone ile bir tohum topu atışı gerçekleştiren şirket, daha yeşil ve sürdürülebilir bir gelecek için iyiliğiyle doğaya iz bırakıyor. 

Bu kez rota Mersin! 

20 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında Mersin’de gerçekleşecek olan tohum atışları kapsamında, 50 bin Sedir Ağacı tohumu toprakla buluşacak. İnsansız hava araçları olan ecoDrone’lar ile havadan tohum atılarak gerçekleştirilecek olan çalışma, bireysel çevre bilincini artırmaya yönelik de önemli bir farkındalık sağlıyor. 

15 Ağustos – 30 Eylül 2020 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market'ten kayıtlı Money özellikli kartlar ile Adel markalı ürün içeren her alışverişe 1 tohum ekimi hediye edilecektir. Kampanya 50.000 adet tohum ekimi ile sınırlıdır. Tohum ekimine dair kampanya katılım sertifikanız iletişim izinli mail adresinize iletilecektir. Katılım stoklarla sınırlıdır. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER