Usta Pideci® paket servise başladı.

Usta Pideci® paket servise başladı.

Bu haber 23446 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Pide severleri TAB Gıda güvencesi altında birbirinden lezzetli pidelerle buluşturan Usta Pideci® paket servise başladı. 

TAB Gıda’nın çeyrek asırlık tecrübesi ile Türkiye’nin En Büyük Döner Restoran Zinciri Usta Dönerci®’den sonra kendi yarattığı ikinci markası olan Usta Pideci®, özenle hazırlanmış leziz pide çeşitlerini lezzet severler ile buluşturmaya devam ediyor. 

Birbirinden doyurucu menüleri ve ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken Usta Pideci®, Eylül ayı itibarıyla Yemek Sepeti, Tıkla Gelsin® ve Ara Gelsin’in online ve mobil kanallarından sipariş almaya başladı. 

Pide severler, Usta Pideci®’nin birbirinden lezzetli pide çeşitlerine, ilk etapta İstanbul, İzmir, Çanakkale, Nevşehir, Trabzon, Aydın, Gaziantep, Isparta, Kocaeli, Malatya ve Sakarya’da paket servis ile de ulaşabilecek. 

ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye'de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby's®'i bünyesine katmış, 2013 yılında kendi markası olan Usta Dönerci®’yi, 2019 yılında da yine kendi markası olan Usta Pideci’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s®, 130’dan fazla Usta Dönerci® ve 29 Usta Pideci restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER