Mağazacılık Sektörünün Profesyonelleri Genç Yetenekler İle Buluştu.

Mağazacılık Sektörünün Profesyonelleri Genç Yetenekler İle Buluştu.

Bu haber 7748 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Mağazacılık ve perakende sektöründe profesyonel kariyer hedefleyen genç yetenekleri, uluslararası alt yapısı ve geniş global network ağıyla hazırlayan International Altier Academy, mağazacılık ve moda sektörünün duayen ismi Erdal Güvenç eğitmenliğinde düzenlediği Görsel Mağazacılık ve Vitrin Tasarımı masterclass eğitim programının mezuniyet sergisi “Altier VM Exhibition 01”, Türk Perakende Sektörü’nün önemli marka yöneticilerini öğrenciler ile bir araya getirdi. 

Görsel Mağazacılık ve Vitrin Tasarımı masterclass programını tamamlayan International Altier Academy öğrencileri, final projesi olarak hazırladıkları vitrin projelerini özel jüriye sundu. Perakende sektörünün başarılı isimlerinden oluşan jüri üyeleri arasında; BOYNER Görsel Mağazacılık Yöneticisi Belkis İsenç, Gizia Görsel Mağazacılık Yöneticisi Salih Yılmaz, Loft Jeans Kategori Yöneticisi Seyhan Okur ile Görsel Mağazacılık Yöneticisi Arda Çokşen, Hemington Görsel Mağazacılık Yöneticisi Selman Erdem, İğne İplik markasının kreatif direktörü Hasan Altın, You markasını kurucusu Didem Gürüzümcü, Prenses Textile Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Bilgin yer aldı.

“Altier VM Exhibition 01” etkinliği yeni yaratıcı fikirlere zemin oluşturmak, trendleri analiz etme ve yorumlama becerileri kazandırma ve öğrencilerin yaratıcılıklarını desteklemek amacı ile 13 – 30 Eylül tarihleri arasında International Altier Academy fuaye alanında sergilenmeye devam edecek. 
Genç yetenekleri tek tek jüri üyelerine tanıtan program eğitmeni Erdal Güvenç: ‘Türkiye’de her geçen gün daha da önem kazanan ve mağazacılık sektörünün kalbi olan Görsel Düzenleme departmanını bir iş kolu olarak gören gençlerin ufkunu geliştirmek, onları cesaretlendirmek ve motive etmek için International Altier Academy’de 10 hafta boyunca vermiş olduğum masterclass eğitimi sonrası bu final projesini düzenledik. Sektörümüzün çok önemli temsilcilerinin gelip jüri olması, eğitime ve öğrencilere destek vermesi çok kıymetli. Hepsine çok teşekkür ediyorum. International Altier Academy olarak vitrinleriyle büyük ses getiren çok başarılı markaların yöneticilerini öğrencilerle buluşturmaya devam edeceğiz ’ dedi.

Türkiye’de 30 yılı aşkın birikimiyle İstanbul ve Londra’da bulunan moda akademisi Internatioanl Altier Academy, eğitimlerinin yanı sıra önde gelen firma profesyonelleriyle tanışma imkanı, workshop deneyimleri, konferanslar, sergiler, trunk showlar ve farklı içerikte etkinlikler sunarak öğrencileri her açıdan profesyonel iş hayatına geniş vizyon ve network ile adım atmalarını sağlamaktadır.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER