Ofis Mobilyalarında Yenilikçi Ve Tasarımsal Dokunuşlar; ‘’ Ofisci ‘’

Ofis Mobilyalarında Yenilikçi Ve Tasarımsal Dokunuşlar; ‘’ Ofisci ‘’

Bu haber 21331 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ofisci, öneticinin ve ofis çalışanlarının evinden daha çok zaman geçirdiği, gününün büyük .bölümünde pek çok toplantı yaptığı, konuklarını ağırladığı, krizleri çözdüğü ofis mekanlarında açığa çıkmamış ihtiyaçları modern ve kaliteli ürünler ile karşılıyor. 

Sektörde lider mobilya üreticisi olan Ofisci markası, gelişen dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı modern kaliteli tasarımlar ile mobilya, seperasyon ve kişisel ofis sistemleri üretmek ve sürdürülebilirlik ilkesine uygun olarak tasarımlarını meraklıları ile buluşturuyor. Sürdürülebilir, çalışan memnuniyeti odaklı, verimli, etkin, fark yaratır olmayı amaçlayan marka özgün tasarımları ile müşterilerine hayal ettiklerinin de fazlasını veriyor.  

Uygun malzemeleri seçerek ofis hayatında ferah çalışma mekanları yaratıp ayrıca mevcut alanı maksimum seviyede yararlanılacak şekilde kullanmayı amaçlarken tasarımlarında yenilikçi ve tasarımsal dokunuşlarıyla fark yaratıyor. Yönetici oda gruplarından misafir koltuklarına kadar her alanda ürün gamına sahip olan Ofisci markası ile ofisinizde tasarımsal ofis koltuklarıyla hayalinizdeki ofisinize kavuşabilirsiniz.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER