DİMES Pazarlama Ekibine ve Ekibin Liderine İki Ödül Birden!

DİMES Pazarlama Ekibine ve Ekibin Liderine İki Ödül Birden!

Bu haber 26643 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Pazarlamasyon tarafından Marketing Meetup etkinliği içerisinde düzenlenen "The Hammers Awards" ödüllerinde DİMES Pazarlama Direktörü Duygu Süleymanoğlu pazarlama profesyonellerinin değerlendirmesiyle "Türkiye'nin En Başarılı 20 CMO'su"ndan biri olarak seçilirken; DİMES pazarlama ekibi de Hızlı Tüketim Ürünleri Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı ödülünü aldı. 

Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, yenilikçi ürünleri, Hayata Başka Bak! sloganı ve farklı disiplinleri bir arada kullanan iletişim çalışmalarıyla, reklam ve pazarlama dünyasının ödül programlarında başarısını sürdürüyor. 

Pazarlamanın tüm bileşenleri, iş dünyası ve dijital dönüşüm konularında kaliteli içerik sunan online mecra Pazarlamasyon tarafından Marketing Meetup etkinliği kapsamında düzenlenen The Hammers Awards ödüllerinde DİMES Pazarlama Ekibi, hızlı tüketim ürünleri sektöründe en başarılı ekip olarak gösterildi ve Hızlı Tüketim Ürünleri Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı olarak ödüllendirildi. 

Bu başarılı takımın lideri, DİMES Pazarlama Direktörü Duygu Süleymanoğlu ise, Pazarlamasyon Prime üyesi pazarlama profesyonelleri tarafından "Türkiye'nin En Başarılı 20 CMO'su"ndan biri olarak ödüllendirildi. 

Sektöründe Yılın En İyi Pazarlama Ekibi 

Pazarlama alanında Türkiye’nin önde gelen isimlerinden oluşan The Hammers Awards jürisi, DİMES pazarlama ekibini, yıl içerisinde pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında, başarılı projeler üreten, bütçe bağımsız olarak yüksek oranlı KPI’lar yakalayan, markasına ve sektöre değer katan, sektöründe yılın en başarılı pazarlama ekibi olarak seçti ve Hızlı Tüketim Ürünleri Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı olarak ödüllendirdi. 

The Hammers Awards jürisi ödül başvurularını, Ön ve Ana Değerlendirme olmak üzere iki aşamada değerlendirip sonuca bağlıyor. Değerlendirme sürecinde, şirket algı, satış ve/veya kar performansına ölçülü ve anlamlı oranda katkı, pazarlama ekibinin başarılı bir süreç yönetimi yapmış olması, ekibin iyi bir takım çalışması ile katılımcı ve etkin bir yönetim biçimi ile hareket etmiş olması ele alınıyor. 

Başarılı Ekibin Lideri, Yılın En Başarılı 20 CMO’su Arasında 

DİMES Pazarlama Direktörü Duygu Süleymanoğlu da, Pazarlamasyon’un bin 200’ü aşkın pazarlama profesyonelini bir araya getiren Prime platformunda 2 bin 500’ü aşkın oyla belirlenen "Türkiye'nin En Başarılı 20 CMO'su" arasına girdi. 

Bu kategorinin en büyük özelliği dışarıdan başvuru alınmaması. "Türkiye'nin En Başarılı 20 CMO'su" oylamasında aday gösterilen ve ödül alan isimler, tamamen Pazarlamasyon Prime üyesi pazarlama profesyonelleri inisiyatifinde belirleniyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER