Atelıer Rebul, Ruhlara İyi Gelecek, El Hijyenini Sağlayacak 80°'lik Eşsiz Kolonyalarla Kullanımda.

Atelıer Rebul, Ruhlara İyi Gelecek, El Hijyenini Sağlayacak 80°'lik Eşsiz Kolonyalarla Kullanımda.

Bu haber 11294 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Hikayesi; 1895 yılında Rebul Eczanesi'nin kapılarının açılmasıyla ve Cumhuriyet'in ilk yıllarında eczanenin alt katındaki laboratuvarda formülüne imza atılan İkonik Rebul Lavanta Kolonyası ile başlayan köklü marka Atelier Rebul, 80 derece alkol içerikli benzersiz kokularla bugünlerde hep yanımızda

100 yılı aşkın süredir, ustalıkla, özel ve kalıcı kokularıyla ürettiği kolonyaları ile koku uzmanı olan Atelier Rebul, günün her anında ihtiyacınız olan hijyeni size sunmaya da hazır. Çantanızda kolayca taşıyabileceğiniz 80°'lik yüksek oranda alkol içeren 50 ml'lik çok sevilen kolonyalar aynı zamanda ruhunuza da iyi gelecek.

İçeriğindeki 80° etil alkol oranı ile güvenli hijyen sağlayan Atelier Rebul kolonyaları, kullandığı yüksek oranda doğal yağlar ile zenginleştirilmiş esanslar ile uzun süre kalıcılık sunarken aynı zamanda cildinizin ferahlamasına yardımcı oluyor. Mutlu eden kokularıyla Atelier Rebul, ferahlama hissi veren kolonyalarıyla şehir hayatını sizin için daha da keyifli bir hale getiriyor. Sprey başlığıyla konforlu kullanım imkânı sunan ve 16 farklı çeşit kokusuyla sizi iyi hissettiren kolonyalar, sizleri alkol kokusuyla baş başa bırakmıyor. Atelier Rebul’un, vazgeçilmez kokularıyla kolonyaları en pratik el hijyeni ürünü oluyor.

En iyi bildiği şey koku kalitesi olan ve her kolonyada kullandığı kokuları özenle seçen Atelier Rebul dünyasında, bir asrı aşkın süredir tazeliğin ve huzurun kolonyası Lavanta, canlı ve taze kokusuyla Mine Çiçeği & Zencefil, duyularınıza detoks yapan Yeşil Çay, enerji verici Mandalina ve ikonik İmza Koleksiyonu’nda yer alan İstanbul, 1895 ve Pera gibi birbirinden eşsiz kolonyalar yer alıyor.

Tazeliği ve ferahlığı gün boyu, kolayca yanınızda taşıyabilmeniz için 200 ve 50 ml. boy alternatifleri de bulunan Atelier Rebul kolonyaları; Atelier Rebul mağazalarında, atelierrebul.com.tr adresinde ve Sephora mağazalarında sizi bekliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER