Türkiye'nin Yüzde 100 Yerli İlk Kaşık Bebek Maması Artık Raflarda!

Türkiye'nin Yüzde 100 Yerli İlk Kaşık Bebek Maması Artık Raflarda!

Bu haber 25393 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

75 yıldır sağlıklı nesillerin gelişimine katkıda bulunan Arı Mama, yeni markası Arılac ile miniklerin yanında olmaya devam ediyor.  

Türkiye'nin köklü şirketlerinden Sultanlar Grup bünyesinde yer alan Arı Mama, yeni markası Arılac ile bebek ve küçük çocukların ek besin döneminde yanında olmayı sürdürüyor. 75 yıldır sağlıklı nesillerin gelişimine katkıda bulunan marka, Arılac ürünleriyle Türkiye'nin yüzde 100 yerli ilk pişirilmeden hazırlanan (instant) kaşık maması olarak raflardaki yerini alıyor. Arılac kaşık mamalar, kaynatılmış ve ılıtılmış su ilavesiyle pişirilmeden pratik bir şekilde hazırlanabiliyor.

İstediğiniz öğünde Arılac yanınızda

Dört farklı çeşidi bulunan Arılac Tahıl Bazlı Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası, içeriğindeki vitamin ve minerallerle bebeklerin gelişimini destekliyor. Arılac Tahıl Bazlı Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası, zengin içeriği sayesinde katı gıdaya başlangıç döneminde kullanmak için uygunluğuyla öne çıkıyor. Kahvaltı, akşam ya da istediğiniz herhangi bir öğünde bebeğinize rahatlıkla verilebilen bu ek gıdalar, aynı zamanda lezzetli ve doyurucu yapıya sahip. Uzmanlar, bebeklerin altı ay boyunca anne sütü ile beslenmesini öneriyor. Anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda ya da ek gıdaya geçiş döneminde Arılac Tahıl Bazlı Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası, ebeveynlerin destekçisi olmasıyla öne çıkıyor.

BRC Gıda* ve Helal sertifikasına sahip Arı Gıda, Arılac Tahıl Bazlı Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası' nda kullandığı tahılların tamamını ise yerli kaynaklardan tedarik ediyor ve mamanın içindeki besin değerlerini tamamen koruyor; böylelikle mamaların içinde yer alan proteinler bebeklerin sindirimi için daha uygun hale geliyor.

Gluten hassasiyeti olan çocuk ve bebekler için uygun

Gluten içermeyen Arılac Sütlü Pirinçli Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası ve Arılac Sütlü Muzlu Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası, gluten hassasiyeti olan çocuk ve bebekler için uygun bir alternatif oluyor. Yüksek oranda A,C,B1, Niasin vitamini, demir ve çinko içeren bu ek gıdalar aynı zamanda bebek gelişiminde önemli olan Folik asit, D, B2,B6, B12,kalsiyum ve iyot bakımından zengin.

Gece ve kahvaltıda ihtiyacı olan her şey.

Gece uyumadan önceki öğün ve sabah kahvaltısı miniklerin gelişiminde büyük rol oynuyor. Arılac Gece Sütlü 7 Tahıllı Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası ve Arılac Kahvaltı Sütlü Ballı İrmikli Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası, 6-36 ay çocukların beslenmesine yardımcı oluyor. Yüksek oranda A,C,B1, Niasin vitamini, demir ve çinko içeren ek gıda, folik asit, D, B2,B6, B12,kalsiyum ve iyot içeriğiyle de grubundaki diğer ürünlerin vitamin değerlerini üzerinde taşıyor. Arılac Gece Sütlü 7 Tahıllı Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası'nın 200 gram ve 400 gram olmak üzere iki farklı boyu bulunuyor.

*BRC Gıda Sertifikası: BRC Gıda, (British Retailer Consortium) 1998’de kurulan İngiliz Perakendeciler Konsorsiyumu tarafından oluşturulmuş gıda güvenliği standartları bütünüdür ve uluslararası düzeyde kabul görmektedir. Helal Sertifikası bulunmaktadır.

Temelleri 1945 yılında Rize'de atılan Sultanlar Grup, başarılı çalışmalarının neticesinde 1970’li yıllarda Tibet A.Ş.’yi ve Kenton Gıda Sanayi A.Ş.’yi bünyesine dahil ederek üretim fonksiyonuna geçiş yaptı. Bugün Kurtköy’de bulunan 90.000 m2’lik HACCP ve ISO 9001 sertifikalarına sahip modern üretim tesisinde, yaklaşık 2.000 çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Sultanlar Grup, yurt içinde birçok sektörde öncü firma olmanın, yurt dışında da 100’den fazla ülkeye ihracat yapmanın haklı gururuyla, bölgesel bir güç olma yönündeki hedefine kararlı adımlarla yürümektedir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER