Goodyear Lastikleri T.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı emekli oldu.

Goodyear Lastikleri T.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı emekli oldu.

Bu haber 27373 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

30 Eylül 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Sarıoğlu ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak.

Konu ile ilgili olarak Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Sarıoğlu, “Sayın Dominikus Golsong, Goodyear ailesine uzun yıllar emek vermiş önemli bir isim. Bizler, şirketimize sunduğu değerli katkılar için kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Dünyanın en büyük lastik şirketlerinden The Goodyear Tire & Rubber Company'nin, 21 ülkede 47 fabrikası, ABD ve Lüksemburg’da iki inovasyon merkezi ve bünyesinde yaklaşık 63.000 çalışanı bulunmaktadır. The Goodyear Tire & Rubber Company'nin Türkiye'deki iştiraki olarak 1961 yılında kurulan Goodyear Lastikleri Türk A.Ş.; 2.000’e yaklaşan çalışanı ile Adapazarı ve İzmit fabrikalarında Goodyear, Fulda, Sava, Debica ve Kelly markaları çatısı altında, tüketici lastikleri ve ticari lastikler üretmektedir. İstanbul Sanayi Odası’nın sıralamasında Türkiye’nin en büyük ilk 100 şirketi arasında yer alan Goodyear Lastikleri T.A.Ş. aynı zamanda Türkiye’nin en büyük ihracatçıları arasındadır. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER