Bebek Maması Sektöründe Bir İlk!

Bebek Maması Sektöründe Bir İlk!

Bu haber 8037 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

130 yılı aşkın bebek maması uzmanlığına sahip olan İsviçreli Hero Baby’nin Türkiye operasyonu, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan denetimler sonucunda TSE Covid-19 Güvenli Üretim Sertifikası’nı almaya hak kazandı.  

Bulunduğu bebek maması sektöründe bu belgeye layık görülen ilk firma olma özelliği taşıyan Hero Baby, Ankara’daki iki fabrikası ve Ar-Ge tesisinde üst düzey önlemler alarak hazırlanan kılavuzdaki kriterleri eksiksiz bir şekilde yerine getirdi. Firma, TSE Covid-19 Güvenli Üretim Sertifikası ile de üretim hattında geliştirdiği tüm ürünlerinin kalite ve hijyen güvenliğini belgelemiş oldu. 

Hero Baby Türkiye, önceliği olan sağlıklı ve güvenli üretim gerçekleştirerek, başta bebekler olmak üzere toplum sağlığına yüksek duyarlılık göstererek faaliyetlerini sürdürüyor. Pandemi sürecinde de, uluslararası ve ulusal resmi otoritelerin yönergeleri doğrultusunda üretim ve yönetim kanalında aldığı ek tedbirlerle üretimine hız kesmeden devam ediyor. 

Küresel ölçekte yaşanan Covid- 19 salgını ile mücadele kapsamında firmaların güvenilir ve hijyenik üretim standartlarına uygunluğunun belgelendirilmesi için Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen sertifika, ayrıca tüketicilerin hijyen ve sanitasyon konularında oluşan soru işaretlerinin giderilmesini de destekliyor. 

Topluma ve çalışanlarına olan sorumluluğunu odak noktası haline getiren Hero Baby Türkiye, ortak olarak kullanılan üretim ve çalışma alanları, yemekhane ve personel servisleri gibi pek çok farklı ortamda aldığı üst düzey hijyen, sosyal mesafe ve dezenfeksiyon uygulamalarıyla dikkat çekiyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER