Ariş Pırlanta, perakende zincirini emin adımlarla büyütüyor.

Ariş Pırlanta, perakende zincirini emin adımlarla büyütüyor.

Bu haber 27641 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bu çerçevede mağaza ağını Mersin ve Kayseri’de açacağı 2 yeni mağaza ile genişletmeye devam eden Ariş Pırlanta, söz konusu illerde yeni konsept mağazaları ile hizmet verecek.

Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, pandemiye rağmen mağazalaşma çalışmalarını sürdürüyor. Ariş Pırlanta olarak 2020 yılının ilk yarısında gerçekleştirmeyi planladıkları hedeflerini yılın son çeyreğine ötelediklerini belirten Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, revize planlara göre yılın son aylarında Mersin ve Kayseri’de iki mağaza açacaklarını söyledi.

Mersin ve Kayseri’ye yeni konsepti mağazalar açıyor

Güzeliş, söz konusu mağazalardan ilkini 15 Ekim’de Mersin Forum AVM’de, ikincisini ise Kasım ayında Kayseri Forum AVM’de açacaklarını belirtti. Kerim Güzeliş, Mersin ve Kayseri’de açılacak olan mağazaların yenilenen mağaza konseptiyle hizmet vereceğini de dile getirdi. Güzeliş su bilgileri verdi: “Mersin ve Kayseri’deki pırlantaseverlerle yeni konseptteki mağazalarımızla buluşacağımız için heyecanlıyız. Ariş Pırlanta olarak perakende zincirimizi emin adımlarla büyütüyoruz. Gerçek kalite doğru fiyat anlayışımız, zengin ürün seçeneklerimiz, yepyeni koleksiyonlar ve sürpriz fırsatlarımızla her iki ilde de olmaktan mutluluk duyacağız.”

Yaklaşık iki yıldır yeniden yapılanma ve marka yönetimi odaklı yatırımlar yaptıklarına da dikkat çeken Güzeliş, pandemi nedeniyle biraz ötelenmiş olsa da yurtiçine ve yurtdışına yönelik hedefleri çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. 

Aşkla, sanatla, ustalıkla…

113 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor.

Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikaye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır. Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER