İnegöl AVM’nin Güvenli Hizmeti, TSE Tarafından Tescillendi.

İnegöl AVM’nin Güvenli Hizmeti, TSE Tarafından Tescillendi.

Bu haber 14487 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Geniş yerli ve yabancı marka karması ile her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, COVID – 19 ile mücadele kapsamında yaptığı düzenlemeler ve uygulamaya aldığı önlemlerle, COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazandı. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Tarafından verilen COVİD-19 Güvenli Hizmet Belgesi ile AVM, misafirleri ve çalışanlarının sağlığı için aldığı önlemleri uzman bir kurumca tescilledi. 

Yenilenen yüzü ile sağladığı ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla hijyenik bir alışveriş ortamı sunan İnegöl AVM, çalışanlarının ve ziyaretçilerinin sağlığını ön plana alan uygulamalarına devam ediyor. 
Pandemi ile mücadele kapsamında açıklanan tedbirlere ilk günden bu yana büyük özen gösteren İnegöl AVM, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı. TSE uzmanlarınca yapılan denetimlerin ardından, COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı’nın şartlarını başarıyla sağlayarak güvenli hizmet belgesi almaya hak kazanan AVM’nin aldığı önlemler, uzman bir kurumca tescillenmiş oldu.

 
Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, misafirlerine her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir marka karmasıyla hizmet veriyor. Girişlerde uygulanan temassız dijital termometre ile ateş ölçümü, maske kontrolü ve diğer pandemi dönemi önlemlerini de titizlikle uygulayan AVM, hijyenik ve sağlıklı alışverişin adresi olmaya devam ediyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER