Sınırlı Sayıda Üretilen “Komili 400+” Zeytinyağının Reklam Filmi Ve Dijital Deneyimi Yayında!

Sınırlı Sayıda Üretilen “Komili 400+” Zeytinyağının Reklam Filmi Ve Dijital Deneyimi Yayında!

Bu haber 19292 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ayvalık'ın yüzlerce yıllık kültür ve miras sembolü zeytin ağaçlarının meyvesinin özünden süzülen Komili 400+ Zeytinyağı, 400 yaş ve üzeri zeytin ağaçlarından elde edilen yoğun meyvemsi tadı ve lezzet dolu hikayesinin reklam filmi ve dijital deneyimiyle yayında.

Lansmanı sıradışı bir reklam filmi ve dijital bir deneyimle birlikte sunuluyor. Kreatif fikir ve dijital deneyim tasarımı Arife Tarif reklam ajansı imzalı. Lansman filmi, reklam filmi olmaktan öte sanatsal bir belgesel olarak ele alınıyor. 

Doğanın mucizesi zeytinyağını büyük bir tutku ve uzmanlıkla sofralara ulaştıran Komili, 142 yıllık ustalığını yansıtan “Komili 400+ Zeytinyağı” ile lezzet tutkunlarına farklı bir deneyim yaşatıyor. 

“Gözümüz Gibi Bakıyoruz” 

“Gözümüz Gibi Bakıyoruz” anıt zeytin ağaçlarını koruma projemiz kapsamında; Ayvalık ilçesi sınırları dâhilinde 81 adet anıtsal veya korunmaya değer zeytin ağacı tespit edildi, birçoğunda tescil aşamasına gelindi. 

Komili Zeytinyağı, "Gözümüz Gibi Bakıyoruz" Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında başta Balıkesir, Ayvalık bölgesi ve hedefte tüm Türkiye olmak üzere 400 yaş ve üzeri anıt ağaç kategorisindeki zeytin ağaçlarının tespit ve tesciline öncülük ediyor, bu ağaçları dijital bir deneyimle sevenleriyle buluşturuyor.  

Komili Zeytinyağı her biri ayrı ayrı değerli olan, anıtsal nitelik taşıyan zeytin ağaçlarının, gelecek kuşaklara da yetişmesi amacıyla desteği arttırarak sürdürüyor. Çevresel ve toplumsal sürdürülebilirliğe katkı sağlamayı amaçlıyor.

Ayvalık Bölgesi’nde yapılan tespit ve tescilden sonra, Akhisar Bölgesi’nde anıt zeytin ağacı tespit çalışmaları başlamış olup, ilerleyen süreçte tüm ülke geneline çalışmaları yayılacak.
 

https://www.youtube.com/watch?v=nuqnVxH3ozY

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER