KFC Türkiye'de tüm pazarlama faaliyetleri Özkan Özyavuz'a emanet.

KFC Türkiye'de tüm pazarlama faaliyetleri Özkan Özyavuz'a emanet.

Bu haber 26346 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye'de yeniden yapılanmaya giden KFC'de üst düzey değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Genel Müdürlük koltuğuna Feliks Boynuinceoğlu oturmuştu. 

Son yıllarda rakiplerinin gölgesinde kalan KFC Türkiye, restoran kısmının dışında sipariş operasyonlarına da hız vermek istiyor. Bu kapsamda yapısal değişikliklere giden ünlü fast food restoranı, pazarlama faaliyetlerini Özkan Özyavuz'a emanet etti 

KFC Türkiye'de değişim sürüyor 

Türkiye'de 30'a yakın ilde 3000'i aşkın çalışanıyla faaliyetini sürdüren KFC Türkiye'nin yönetim kademesindeki değişimler sürüyor. Son olarak Genel Müdürlüğe Feliks Boynuinceoğlu getirilmişti. Şirketten yapılan son açıklamaya göre, KFC Türkiye'nin tüm pazarlama işleri Özkan Özyavuz'a emanet edildi. Özellikle pandeminin ardından artan sipariş oranı, KFC Türkiye'de de değişimleri beraberinde getirdi. Genç ve dinamik bir yönetim oluşturan KFC, Türkiye faaliyetleri içerisinde restoran dışı operasyonlara hız verecek.  

Koç Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra Avea ve Turkcell gibi şirketlerde önemli görevlerde bulunan Özkan Özyavuz, son olarak Macfit spor salonlarının pazarlama direktörü olarak sektörde tanınan bir yönetici haline gelmişti. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER