Saat&Saat 2020’de Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Etti

Saat&Saat 2020’de Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Etti

Bu haber 30496 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyaca ünlü saat markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, pandemi sürecinde de yatırımlarına hız kesmeden devam etti. 

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, birçok markanın yatırımlarını durdurduğu ya da ertelediği pandemi sürecinde büyümesini sürdürdü. Saat&Saat, mağazalaşma yatırımlarını sürdürürken Jacques Philippe ve U.S. Polo Assn. markalarını da bünyesine kattı. 2021 yılında da bünyesine yeni markalar eklemeyi planlayan Saat&Saat, yönetim kadrosunu da güçlendirdi. Kadın istihdamına öncelik vererek Pazarlama Direktörlüğü görevine çok uluslu şirketlerde önemli deneyimlere sahip Ayşem Suner’i, İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine ise Başak Aksoy’u atadı.

“Pandemi süreci bizim için fırsat dönemi oldu”

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, şunları söyledi: “Saat&Saat olarak her zaman kriz anlarına ‘Bunu nasıl fırsata çevirebiliriz?’ gözüyle bakıyoruz. Bu nedenle pandemi süreci de bizim için fırsat dönemi oldu. Bazı mağazalarımızı yeniledik, operasyonel süreçlerimizi geliştirmek ve hızlandırmak için dağıtım merkezimizde teknolojik donanım yatırımları yaptık. 2019 yazından bu yana online mağazamızı yatırımlarla geliştiriyoruz. Türkiye’de yılın ilk 6 ayında e-ticaret hacminin geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 64 oranında arttığı açıklandı. Biz de 2019’da e-ticaret kanalımıza yaptığımız yatırımların meyvesini 2020 yılında topladık. Online’da bu seneyi geçen yıla oranla iki kat büyümeyle tamamlayacağız. 2021’den de umutluyuz. 2021’de online’daki bu büyümemizin katlanarak artacağını öngörüyoruz. Süreçlerimizi mükemmelleştirmek, tüketicilere en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2021 yılında da yatırımlarımıza yeni satış noktaları ve yeni markalarla devam edeceğiz.” 

Temelleri 1971 yılında atılan Saat&Saat, 1994 yılından itibaren markalaşıp dünyaca ünlü markaların Türkiye’de distribütörlüğünü alarak müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteden asla taviz vermeyen, profesyonel bir yönetim anlayışla büyümesini sürdürdü. 2006 yılında perakende sektörüne adım atan Saat&Saat, 2016’da dünya markası Welder’in tüm haklarını satın aldı ve aynı yıl Wesse markasını da portföyüne ekledi. 2017’de Cerruti 1881 markasının Türkiye lisans anlaşmasını yaptı. 2020 yılında ise Jacques Philippe markasını kendi bünyesine katıp, U.S. Polo Assn. markasının da 34 ülkede üretim ve satış haklarını alarak global arenaya adım attı. Bugün Saat&Saat; Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Guess, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani Exchange, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30’a yakın markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 

Türkiye’de tek yetkili teknik servis hizmetini de sunan Saat&Saat, ayrıca sektörde ilk ve tek olan “tüm mağazalarda teknik servis” hizmetiyle markası ne olursa olsun tüm saatler için teknik destek sağlıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER